من یه برادر شوهر همسن خودم دارم که مجرده ۲۹ هستیم خیلی هوس باز و خیلی دوست دختر و اینا داره از اول ازدواجمون هم خیلی خونه ما میومد تا دیشب که آمد خونه ما
خب شایداشتباداده مثلاخاسته استیکرتشکربده میگشت تواستیکراارسال شده
خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب شایداشتباداده مثلاخاسته استیکرتشکربده میگشت تواستیکراارسال شده
چن تا استیکر مگه میشه
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چرا همه با خانواده شوهرشون مشکل دارن من دلیلشو نمیفهمم .آخه یعنی چی خانواده شوهر هم بعد از ازدواج میشه مثله خانواده خودت .یعنی چی اینهمه بد میگن پشته سره مادر شوهر وپدر شوهر و خواهر شوهر و برادر شوهر .😒🙄
فاز اینایی که میگن پسر پاکیه دوس دختر که عیب نداره رو درک نمیکنم انگار صد سال با یارو نون و ماست خوردن این خانم ده سال عروس اون خانوادست وقتی میگه ادم فاسدیه دیگه شما چرا دفاع میکنید ندیده و نشناخته😐