2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8433 بازدید | 163 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاهلم یه دختر سه ساله هم دارم .من ده سال هست که ازدواج کردم.وخانواده شوهرم خوب هستن .خداروشکر .

خوشبخت باشید

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
نه متاهلم یه دختر سه ساله هم دارم .من ده سال هست که ازدواج کردم.وخانواده شوهرم خوب هستن .خداروشکر .

گزارش بزن

من متاهلم و خانواده شوهرم خوبن منم مثله خانواده ی خودم میدونم .البته مادر شوهرم فوت شده والان پدر شو ...

خداروشکر عزیزم خدا خیرشون بده.گفتم استثنا هم خیلی کم هست.خونواده شوهر من بین بچه هاشونم فرق میذارن چه برسه به عروسا.منم دیگه کلا انتظار محبت ندارم ازشون.ولی همه کاراشون با شوهرمنه  

خداروشکر عزیزم خدا خیرشون بده.گفتم استثنا هم خیلی کم هست.خونواده شوهر من بین بچه هاشونم فرق میذارن چ ...

گزارش بزن برا تایپکم💖💖💖

چون خواهرمم گفت مادر شوهرش خونشونه و فقط دخترم رسوند رفت منم تصمیم گرفتم در باز نکنم شوهرم آمد همه ج ...

عزیزم جوری هم رفتار نکن که شوهرت باهات دعوا کنه .اما دیگه خودت با سیاست زنانه سعی کن دیگه زیاد با برادر شوهرت رفت و امد نکنی

خدایا میدانم که میبینی ...
عزیزم جوری هم رفتار نکن که شوهرت باهات دعوا کنه .اما دیگه خودت با سیاست زنانه سعی کن دیگه زیاد با بر ...

ن شوهرم منطقی برخورد میکنه چون بی دلیل حرفی نمیرنم اون خیلی حساسه رو آبرو

ممنون من بدم میاد پر بازدید بشه😍😍😍

تاپیکت رو قفل کن

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

من جلوش لباس پوشیده میپوشم  شوهرمم میگه زن داداش مثل خواهره من با اون یکی ها دست میدم تنها بیر ...

جاااانمممممممم 

دست میدی و تنهایی

با این اصلا خوب اون میگ چرا ب من نمیدی والا

جانم خوب خانم جان اینکارا نباید بکنی اتفاقا نامحرم ترین فرد خواهر زن و برادر شوهر است تامام

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
من الان با چه بهونه ای به شوهرم بگم دیگه داداشش نیاد خونمون اگه جریان استیکر بگم شوهرم خیلی تعصبی هس ...

چطور تعصبیه ک شما اینقد به همشون دست میدی😵😵  

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت