2777
2789
عنوان

هر کی بچه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 83 پست
درسته قبول دارم ولی خوب لااقل حال مامانش رو بپرسه 😭😭کلا بچه ها وفا ندارن

عزیزم نگو اینجوری، خب تو ی زنگ  بزن بهش بگو مامان دلش برات تنگ شده و خیلی دوست داره . بچه ها گذشت زمان رو متوجه نمیشن که.. برای ما سخت میگذره نبودنشون 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ببینم شما چطوری دلت نگرفته واسه اون؟؟؟؟

ای وای گلی زنگش زدم دلمون برات تنگ شده بیا انگار نه انگار امروز رفتیم ببینیمش ما رو ندیده گفت من نمیام ها برید😣

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤
یعنی درست میشه؟این وابستگیش از بین میره؟نمیخوام بعدها به خاطر داشتن دیگران دست به هر کاری بزنه

بره اول دبستان اکی میشه دیگه تنها نمیمونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم نگو اینجوری، خب تو ی زنگ  بزن بهش بگو مامان دلش برات تنگ شده و خیلی دوست داره . بچه ها گذ ...

والا زنگش زدم کلی قربون صدقه رفتم دلتنگیمو گفتم  فقط مبگه من نمیام ها 😐اما واقعا میگم این چند روز فهمیدم این که میگن بچه وفا نداره واقعا چطوریه با همه وجودم فهمیدم

بره اول دبستان اکی میشه دیگه تنها نمیمونه

والا با این کرونا معلوم نیس اصلا چطور میشه منم امیدم همین مدرسه اس .البته به شانس من باشه رفیق باز میشه🤪

از نظر کار که والا ۴ روزه سرویس دهیم کم شده اما دلم هم میسوزه روزه اول داشتم دیوونه میشدم از نبودنش ...

برو بهش سر بزن. اما سرزنشش نکن یا نگو بیا. اگو فقط اومدم ببینمت

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
اره پسر من از نوزادی وابسته مادرم بود ولی من شل نگرفتم الانم میریم با گریه میاد ولی میارم نمیزارم ...

کار خوبی میکنی کلا نزار بمونه جنبه ندارن

برو بهش سر بزن. اما سرزنشش نکن یا نگو بیا. اگو فقط اومدم ببینمت

امروز رفتم نزاشت پا بزاریم تو گفت من نمیام ها برید🤦‍♀️من خودم طاقت دوری از مادرمو نداشتم الانم خیلی دوسش دارم اما دیدم کسایی که مثل دختره من بودن بزرگ میشن هم بی مهرن به والدینشون