2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توروخدا بشین بخون

حیفههه

من خواهرم 2 سال پیش کنکوری بود

ینی پشت کنکوری

از همین ابان اذر

ک براش مشاور خوب گرفتیم جدی شد

مشاورشم خودش مشاور مدرسه و رتبه برتر بود قشنگ بلد بود چجوری اینو بخونه پای درس

خلاصه انگیزه ش رف بالا

کم کم بیشتر خوند

خدایی از این رو ب اون رو شد، جدی شد، عین آدم چند ماه خوب خوند😂

فیلم دید

تست و مرور هم زیاد داشت

رتبه ش 3 رقمی هم شد

الانم دانشجو رشته مورد علاقش

بخون خواهرم میتونی

با روش درست برو جلو فقط ک از زمانت بهترین استفاده رو بکنی

ایشالا قبولی

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
عزبزم میشع اسم مشاورشو بگی و اینکه رشتش تجربی بود؟

بهت درخواست میدم پس❤️

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
سال های قبلش رتبش خوب بود؟

ببین ما اون موقع ک کنکوری داشتیم خونمون. دهنمون صاف شد ینی😂 😂سال اول ک هیچی فقط مدرسه خوند. سال بعد هم ول معطل . سال سوم اولش که شروع کرده بود انگیزه و حوصله ش عالی بود و میخوند،اما مشاورش برنامه ظاهرا کپی بهش داده بود اینم دید ازموناش داره خراب میشه مشاورش رو عوض کرد. دومین مشاور و سومیشم نتونست برنامه خوب بهش بده. یه مشاور بد اخلاق بود،یکی منظم تماس نمیگرف، یکی از روز اول برنامه 9 ساعته میداد و... تا اینکه کلا یه ماه درسو گذاشت کنار از آسیبی ک از برنامه بد بهش وارد شده بود

اما خداروشکر آخرش یکی خوب بهمون معرفی کردن

اینم انقد باهاش حرف زدن حالش بهتر شد انگیزه گرفت

البته اسنم بگما دیر شروع کرد اما وقتی شروع کرد

ول نکرد دیگه

یه تک خوندددد

عزیزم توروخدا بشین بخونحیفههه من خواهرم 2 سال پیش کنکوری بودینی پشت کنکوریاز همین ابان اذر ک براش م ...

یعنی قبلش نخونده بود؟ من صفر نیستم از نظر درسی وضعم خوبه ولی خیلی ادم استرسی هستم. سر کنکور حتی با وجود قرص حمله اضطرابی داشتم و نتونستم اون چیزی ک بلدم رو کامل نشون بدم. نمیدونم چیکار کنم. به نظرت امیدی هست برام؟