2777
2789
عنوان

طول سرویکس

222 بازدید | 24 پست

سلام

طول سرویکس من هفته ۱۲ با سونوی شکمی ۳۰ بود که دکترم استراحت داد و پروژسترون دوهفته بعدش رفتم سونو واژینال ۳۳ بود دوباره دوهفته بعدش ۳۴ شده بود

مگه طول سرویکس تغییر میکنه؟دکترا میگن اصلا زیاد نمیشه شیاف و استراحت باعث میشه کمتر نشه!

و اینکه الان به من گفته شیاف رو قطع کن ۱۸ هفته هستم یه دفعه قطع کردن اشکالی نداره؟

چرا زیاد میشه مال من 30 بود تو 14 هفته استراحت کردم اومد بالا دکترم گفت با استراحت میاد بالا درست میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون پروژسترون؟ فقط استراحت کردین؟

اره فقط استراحت کردم هیچی نزدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین تو الان بارداری به حرفای اینجا اعتماد نکن استرس میوفته تو جونت دکترت چی گفت همونو انجام بده

میدونم چون قبلا خیلی تحرک داشتم نمیدونم الان شیاف رو قطع کنم باز میتونم کارهای خونمو انجام بدم.آخه یه بچه دیگه هم دارم.میگم باز کم نشه؟

نمیدونم بیشتر بشه یا نه من هفته ۱۸ طول سرویکس سونو شکمی دادم ۳۰ بود هیچی ام نگف الان چن هفته دیگ گذش ...

منم ۱۲ هفته ۳۰ بودم الان ۱۸ هفته با سونو واژینال ۳۴ هست،حالاگفته شیاف رو قطع کن.میترسم کم بشه

منم ۱۲ هفته ۳۰ بودم الان ۱۸ هفته با سونو واژینال ۳۴ هست،حالاگفته شیاف رو قطع کن.میترسم کم بشه

ترس شما بخاطر استرسی ک بهت دادن

اگه اینقد نمیترسوندنت از قط کردن شیاف هم نمیترسیدی

نگران نباش دیگع ۳۴ خوبه

حالا اگه خیلی استرسی هستی یه مقدار استراحت رو در برنامه ات بزار

خیلی فعالیت نکن

ترس شما بخاطر استرسی ک بهت دادن اگه اینقد نمیترسوندنت از قط کردن شیاف هم نمیترسیدی نگران نباش دیگع ۳ ...

وای راست میگی به خدا من اصلا نمیدونستم طول سرویکس چی هست!

انقد این دکترا بزرگش میکنن استرس میدن به آدم

وای چقدر خوب؟ استراحت در حد داشتین؟مطلق بودین؟

نه دکترم گفت اونقدر خطری نیست که مطلق باشه فقط گفت اروم اروم راه برو دستشویی برو گفت کلا اروم کاراتو بکن و اینا و پله نرو و اینا منم انجام دادم تا 18 هفته که رفتم سونو گفتن درست شده البته پسر من الان به دنیا اومده و بزرگ شده