2777
2789
عنوان

هر کی بچه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 83 پست
بازم خوشبحال بچع ات..منکه مامان خودم فوت شده.مادرشوهرمم که اصلا به نوه هایی پسریش توجه نداره.پدربزرگ ...

الهی بذارش مهد دوست پیدا کنه البته الانم کرونا لعنتی اومده 

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینطوری ان ؟کلی خوراکی و کارتون و گوشی میبینه تو خونه الان ۴ روزه هیچ کدومو نداره اما انگار نه ا ...

بهتره که

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
پسر منم ۵ سالشه. نه عزیزم. شب هیچ جا نمونده تا حالا تنهایی.

بچه برادرم جایی نمیمونه تنها اگرم بمونه فقط با مادرش خونه ماهم کم میاد اما دختره من همش میخواد بمونه اینور اونور

بهتره که

از نظر کار که والا ۴ روزه سرویس دهیم کم شده اما دلم هم میسوزه روزه اول داشتم دیوونه میشدم از نبودنش اما خانوم انگار نه انگار

من٥سالم بود دو ماه دوماه ميكوندم خونه مامانبزرگم .بهترين خاطراتم واسه اون موقع هاست.اصلا هم برام اينكه پدر و مادرم رو دوست دارم يا ندارم نبود فقط اونحا رو دوست داشتم.

ما ملت حسينيم
آخه ۴ روزه دیگه باید میومد نه؟

پسره من که اونجا میمونه حتی زنگ هم‌میزنم به زور میاد جوابمو میده و گاها اصلا میگه مامان‌زنگ نزن دیگه.منم تو دلم ناراحت میشم ولی از طرفی هم خوشحالم و خداروشکر میکنم که بهش خوش میگذره.اینا بعدا همش خاطره میشه براش.

منم عاشق خونه ی مادربزرگم بودم و الان کل خاطراتم یه طرف خاطرات خونه ی مامان بزرگم یه طرف

یاشاسین آذربایجان💓✌

پسرمنم خیلی مامانمو دوس دارع ولی ازم دورنمیشه خونه مادرشوهرم نرفته برمیگردع میگه مامانمومیخام😐

خوش به حالت دختره من با همه میره

بچه برادرم جایی نمیمونه تنها اگرم بمونه فقط با مادرش خونه ماهم کم میاد اما دختره من همش میخواد بمونه ...

بعضی بچه ها این مدلی ان. منم بچگیم همین بودم. همیشه عاشق این بودم برم خونه این و اون. همش خونه عمو و دایی و مادربزرگ بودم.😂😂 اصلاااا وابسته پدر و مادرم نبودم. بعضی بچه ها روحیه مستقل دارن.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
چرا اینطوری ان ؟کلی خوراکی و کارتون و گوشی میبینه تو خونه الان ۴ روزه هیچ کدومو نداره اما انگار نه ا ...

محبته دیگه..کسی بهش نمیگه دست نزن..نکن...بشین...شلوغ نکن...اتفاقا این کارا رو میکنه واونا کیف میکنن اینم دوست داره بمونه...ولی سعی کن کم کم بیاریش سمت خودت..فقط به خاطر اینکه چند تربیتی نشه و سر به هوا نشه...

نمیدونم والا بخدا جوری گریه میکرد من واقعا دلم به حال خودم سوخت واقعا که شاید منو دوست نداره که نمیا ...

منم خیلی ناراحتم حس میکنم مادر بدی بودم