2777
2789
عنوان

یکی از دوستام‌خیلی اویزونه دوس پسر قبلیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 36 پست
باید مدام به گوشش خواهرانه تکرار کنی اون الان درگیره رابطه یک طرفشه دیگه حرف ات تاثیری نمیذاره مگر ...

خیلی نصیحتش میکنم

میگه نه کاریش ندارم دوسش ندارم

بعد باز بهش پیام میده بلاکش میکنه پسره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂🥰🥰🥰

🙄باز کتک خواستی بزنی در خدمتم 😬🤗

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

نه خوشگل نه خوشتیپ نه پولدار فقط زبون داره من واقعا واس دوستم ناراحتم که داره خودشو کوچیک میکنه

بسم الله مهرع مار داره؟

منم یه دوست اینجوری داشتم اخر اکانتمو دادم بهش ولی اون بنده خدا فقط میخاس یه چیزی ببینه دیگه پیام نمیداد به اون

ولی نمیدونم انگار یه کم  احساسات نیاز داره دوستت محبت و اینا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ببین خودتم اشاره کردی 

پسره زبون بازه و در زمان ارتباطش با دوستت بهش محبت کلامی کزده 

خودش رو محافظ و مراقب دوستت نشون داده

دوستت هنوزم میخواد اون رابطه با همه اینکه میدونه دروغ بوده رو بدست بیاره

جلوت تظاهر به دوست نداشتن میکنه در حالیکه نه 

اون هنوزم محبت این پسر رو میخواد

در حالیکه توی ذهنش شخصیت مهربون و مراقب از پسره شکل گرفته ولی واقعی نیس متاسفانه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨