2777
2789
عنوان

یکی از دوستام‌خیلی اویزونه دوس پسر قبلیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 36 پست

دوست منم با دوتا از دوست پسراش بعد ازدواج ارتباط داشت و متاسفانه پسرا خودشون اینو نخواستن تو مجردی خدایی چندش هستن این قبیل آدما، وقتی فهمیدم دیگه گفتن نمیخام باهام ارتباط داشته باشی والله نمیدونم به چی میگن ه ر زه گری 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دعوا دارین ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عاشق ی ادم عوضی بودن چ فایده ای داره؟؟ خودشم‌میگه الان دیگه بهش حسی نداره ولی باز پیگیره

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
عاشق ی ادم عوضی بودن چ فایده ای داره؟؟ خودشم‌میگه الان دیگه بهش حسی نداره ولی باز پیگیره

ای بابا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

🙄🙄🙄😂چرا دعوا گلی؟

شکلک اخمو گذاشتین گفتم شایدمیخوای بزنی 

الان خواستم بهم بگید ک‌چطور متوجهش کنم اخه همش از من میخواد ب پسره بزنگم میدونم پسره بعدا سریش من ...

زنگ نزنیا برا همین میگم ب توچه ولش 

بگو من کاری ندارم بگو دوست ندارم اینکارو کنم شرمنده

باید مدام به گوشش خواهرانه تکرار کنی

اون الان درگیره رابطه یک طرفشه دیگه

حرف ات تاثیری نمیذاره مگر اینکه مدام بهش بگی 

خواهرانه و با محبت بگو

سرشو گرمی کاری کنین بهتره

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
والا من منع هر چیز و هر کس کردم سرم اومد یکم دیگه میترسم حرف بزنم 😕 پسره چجوریاس پولدار و خوشگل و ...

نه خوشگل نه خوشتیپ نه پولدار

فقط زبون داره

من واقعا واس دوستم ناراحتم که داره خودشو کوچیک میکنه