2777
2789
عنوان

خبرای خوب!

1121 بازدید | 109 پست

1- حداقل تا 5 میلیون سال بعد کره زمین از بین نخواهد رفت.  

2- گرم شدن تدریجی کره زمین و آلودگی محیط زیست بخاطر قرنطینه ها کمتر شده.  

3- بزرگترین دشمن ایران(آمریکا) دچار دو قطبی شدید شده و تا 10 سال دیگه قدرت اقتصادی و سیاسیش در اختیار کشور دوست ایران(چین ) قرار میگیره.   

4- کانادا تا چهارسال آینده یک میلیون و چهار صد هزار مهاجر دیگه قبول میکنه.   

کمپانی های صنعتی بزرگ اروپایی( توتال- ایرباس- پژو- رنو و ...) اعلام کردن با اومدن بایدن سریع به ایران بر میگردن .  

5- ایران از قدرت متوسط منطقه ای به قدرت جهانی تبدیل شده و در عراق- سوریه- یمن- لبنان- افغانستان- نیجریه- ونزوئلا- کشمیر  و کوبا نفوذ بالایی داره.  

6- ایران هفدهمین کشور بزرگ و پرجمعیت جهان با جمعیت نسبتاً جوان هست.  

7- قدرت نظامی ایران جزو 10 کشور برتر جهانه.  

8- تولید مقالات علمی در ایران بیشترین رشد رو در جهان داشته.  

9- کیفیت نفت و گاز و خاویار و زعفران و پسته و میگو محصولات فلزی و کشاورزی ایران بر تحریم ها غلبه کرده و همچنان صادر میشن.  

10- پیش بینی اقتصاد دان ها با توجه به تغییرات آمریکا کاهش بهای سکه و ارز و خودرو و مسکن در 4 سال آینده ایران هست.  

11- واکسن ایرانی کرونا نهایتا از سال بعد قابل استفاده عموم هست.  

12- علیرغم امکانات محدود ایرانیان در ورزشهای فوتسال و والیبال و کشتی و تکواندو ووزنه برداری جزو 10 کشور برتر دنیا هستند.  

13- بارشهای سالهای اخیر توانسته بخش اعظم تالابها و دریاچه های ایران را احیا کند.    

14- دانشگاه تهران جزء 50 دانشگاه برتر آسیا هست.  

روزهای خوبی پیش روی ما ایرانیهاست .      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب باش جنجری که چین برای آمریکا تیز کرده رو به ایران شیاف نکنه

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐