2777
2789
ن عمه هام انقد دریده ان ک حد ندارهمجردن پنجاه سالشونه

اینا خودشونو نشون دادن که چجوری هستن بعضیا رو تا باهاشونمعاشرت نکنی نمیفهمی چی ان و همینا بهترین شوهرا گیرشون میاد

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونا خودشون نخواستنوگرنه که حتی داغون ترین ادم روی کره زمینم خواستگار داشته

یکی دوتا داشتن بعد اینطوری بوده ک مثلا وقتی خاستگار باب دل عمه ام نبوده کولی بازی در می اورده از خونه بیرونشون میکرده دیگه کیسای مناسب جرات نکردن بیان

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

ببین نمی دونم منظورت از دریده چیه

اما اگه منظورت یه چیزی تو مایه بی پروا و ایناست، درسته

البته علتش هم اینه که اونا خیلی اهل ریسک هستن، تن به خیلی چیزا میدن که ما نمیدیم، آسیب هم ممکنه زیاد ببینن، اما خب تو این مسیر آدم شناس تر میشن، افراد بیشتری رو امتحان می کنن، وارد روابط بیشتری میشن و در آخر چون تجربه بیشتری دارن و بعضا چیزی هم برای از دست دادن ندارن، احتمالا انتخاب بهتری می کنن

اما ما اون شکست ها و حقارت ها و آسیب ها رو نمی بینیم و اون انتخاب نهایی رو می بینیم مسلما

و البته این که تعداد زیادی از اینها هم در آخر دستاورد خوبی هم ندارن حتی همه چیزشون رو از دست میدن

اما ما بازم چون که عجیب و نادر هست یه همچین مواردی، و خلاف عادته، اون موارد رو نمی بینیم و فقط موارد موفق رو می بینیم

نمی دونم متوجه منظورم شدید؟

من اینو قبول دارم که خیلی وقتا آدما نصیب کسی که عکس خودشون هست میشن...مثلاً ما یه فامیلی داریم بیخودی پاچه می گیره...خیلی دعوایی و شر هست...بعد یه شوهری داره سااااکت آروم صبور...یکی هم داریم برعکس اینا.

❤️❤️ 

آره منم دیدم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ارهههههه 

شوهرای دریده مثل خودشون نمیخان ساذه ها رو میگیرن

شوهرای ساده فرق ساده و دریده نمیفهمن دریده میگیرن

دخترای ساده عاشق دریده ها میشن

دخترای دریده ، دریده ها رو‌میشناسن فرار میکنن ازشون عاشق ساده ها میشن