2777
2789
عنوان

خبرای خوب!

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 109 پست
در ضمن چین دوست ایران نبوده نیست و اونم مثل روسیه و امریکا فقط بفکر منافع خودشه اونام همسایه ما نبود ...

چین هیچوقت به ایران حمله نکرده و نمیکنه در مورد روسیه موافقم اما معامله گره مثل آمریکا کلیت خواه و نگاه ارباب رعیتی نداره. وام های کلان چین هم بوی شبکه اینترنشنال میده و لطفاً به نقول قول منابع نا معلوم استناد نکنید. ایران 8 سال جنگید اما یک وجب هم خاک نداد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دشمن اصلی ایران امثال تو هستن با توهم کار مملکت پیش نمیره

شما بفرمایید راهکار بدین تا آمریکا تحریممون نکنه

اروپا شرکت هاشو بفرسته

اعراب گروهک تروریستی واسمون نسازن

کاسبا کالا احتکار نکنن

و کشور خودساخته قوی داشته باشیم.

توهم= ایران  قوی دوران پهلوی( تقدیم بحرین و نفت به انگلیس)

دیدی میگم حالت خراب،ی تاپیک بزن بگو دست جمعی دعات کنن تا تلف نشدی،من آقااااام؟😳😳😳😳چشاتوبازکن&nbs ...

اسم ملاک نیست آداب و طرز صحبت مهمه که میخوره یه پسر کمتر از 20 سال باشی و بارداری به چه دردت میخوره واقعاً؟؟؟

اسم ملاک نیست آداب و طرز صحبت مهمه که میخوره یه پسر کمتر از 20 سال باشی و بارداری به چه دردت میخوره ...

توسایت بارداری چرا مطلب سیاسی میزاری؟خداشفات بده،توام بهت میخوره یه پیرزن80ساله باشی ک اختلال دوقطبی داره،ننه خوب میشی چیزی نیس😂😂😂😂😂ریپلای نکن چشای کورتوبازکن

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

بعضیا یه جوری حرف میزنن که انگار اینجا جهنمه درسته گرونیه درسته خیلی از مسئولین مفت خورن ولی با همه وحود ما پیشرفت کردیم تو انتخابات امریکا مایه ی تبلیغشون بودیم

توسایت بارداری چرا مطلب سیاسی میزاری؟خداشفات بده،توام بهت میخوره یه پیرزن80ساله باشی ک اختلال دوقطبی ...

سیاسی نبود اما شما سیاست زده هستین حتی سیاست مدارم نیستین . خوشحالم که بلوغ فکری منو با یه خانم 80 ساله که کوه تجربه مقایسه میکنید. خدارو شکر علیرغم مطالعات بالام چشماس سالمی دارم و معذرت میخام که توی خبرهای خوبم اثری از درمان قطعی اختلالات عصبی و روانی برای شما نبود.  

سیاسی نبود اما شما سیاست زده هستین حتی سیاست مدارم نیستین . خوشحالم که بلوغ فکری منو با یه خانم 80 س ...

تاپیک زدی هیچکی محلت نزاشت دوس داری بایکی بحث کنی آره؟😂😂😂😂😂😂متاسفم ک حوصله شعر هاتو ندارم،خدافظی عاقل،باهوش،باتجربه،میدونی هرکی خودشو باسواد میدونه درحقیقت بی سواد ترین عالمه؟خوده ارسطو هم میگع داناترین آدم کسیکه که ازنادانی خودش خبرداشته باشه،ولی توگویا خیلی خودتوبالامیبینی😂

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
انقدجنسش بدبوده جنسیت هان قاطی کرده،بمن میگه اقایی😂😂😂😂😂😂

توهم زده فرناز جان

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 
تاپیک زدی هیچکی محلت نزاشت دوس داری بایکی بحث کنی آره؟😂😂😂😂😂😂متاسفم ک حوصله شعر هاتو ندارم،خداف ...

عزیزم من دنبال جلب توجه نیستم   چرا همه ادمارو با ظرف فکری خودت میسنجی   بحثامو توی قسمت Discussion  مقالاتم میکنم اونم نه با شما   

سواد مطرح نیس چون ابتدایی ترین اصول مباحثه و نگاه انتقادی رو هم بلد نیستی