2777
2789

دوستای گلم لطفا اگه اندیشه و شهریار هستین دکتر خوب معرفی کنین که برای بارداری اقدام پیشش برم

و همچنین بیمه آسیا دارم بتونم از بیمم استفاده کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خود کرج نمیتونی بری؟؟؟کتایون حیدری خوبه

اوه اوه یادم اومد یبار پیشش رفتم برای یه موضوعی افتضاحححح عمل کرد
نه نمیخوام دوباره برم
اصلااااااااااا

ولی ممنونم که کمک کردی و نظرتو گفتی گلم    

اوه اوه یادم اومد یبار پیشش رفتم برای یه موضوعی افتضاحححح عمل کردنه نمیخوام دوباره برماصلااااااااااا ...

جدی؟؟ عملت کرد یعنی نتیجه اش بد بود؟؟

بگردم🥲💔

ببین برای بارداری

من ندا سالاریه رو هم شنیدم ولی بدبختی تهرانه

۲ تا مطب گرچه داره

اصلا کرج دکتر زنان درست حسابی نداره🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

من اسم خیلیاشونو میشناسم 

شاکی زیاد دارن 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

جدی؟؟ عملت کرد یعنی نتیجه اش بد بود؟؟بگردم🥲💔ببین برای بارداریمن ندا سالاریه رو هم شنیدم ولی بدبختی ...

نه منظورم عملکرد و نحوه کارش بود عمل نداشتم.
ولی بعنوان متخصص زنان دانشش درباره اون موضوع خیلی خیلی پایین بود !

جدی؟؟ عملت کرد یعنی نتیجه اش بد بود؟؟بگردم🥲💔ببین برای بارداریمن ندا سالاریه رو هم شنیدم ولی بدبختی ...

اره الان تاپیکهای دکتر زنان شهریار رو میخوندم هر کی یه چیزی گفته مثلا تا میاد بگم فلان دکتر خوبه، یهو میبینم یه نفر یه موضوعی دربارش گفته منصرف میشم
من میخواستم برم بیمارستان نور، موضوع اون انگشت بچه رو نمیدونستم الان توی همین تاپیکامتوجه شدم و سرچ کردم خیلی نگران شدمممم
میترسم واقعا 

شهریار برو ندا عباسی. مطبش خ ولیعصر برج پارسیان. من دوتا سزارین پیشش داشتم عالی عالی عالی بدون ذره ای عوارض

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

شهریار برو ندا عباسی. مطبش خ ولیعصر برج پارسیان. من دوتا سزارین پیشش داشتم عالی عالی عالی بدون ذره ا ...

قربونت بشم مهربون مرسی که راهنمایی کردی حتما درموردش سرچ میکنم   
من برای اقدام و کل شروع میخوام از اول پیش یه دکتر برم تا آخرش 

شهریار برو ندا عباسی. مطبش خ ولیعصر برج پارسیان. من دوتا سزارین پیشش داشتم عالی عالی عالی بدون ذره ا ...

توی یه تاپیکی خوندم یه مراجعی گفته بود تشخیص اشتباه داده و نمیدونم بهم خندیده و ... یه کم حس منفی بهم داد این حرفا
شما شناخت کامل ازش داری؟ 

قربونت بشم مهربون مرسی که راهنمایی کردی حتما درموردش سرچ میکنم من برای اقدام و کل شروع میخوام از ا ...

خواهش میکنم عزیزم . اره خیلی کار خوبی میکنی منم برای جفت بارداریام از زمان ازمایشای قبل از اقدام ریر نظر همین دکتر بودم خواهرم هم همینطور هم خیلی خوش انرژی و خوش اخلاقن هم ماهر و زبردست . زایمانامونم واقعا عالی بود خداروشکر . من یعنی ازبس راحت و خوب بود برام سر دومی با سر رفتم بیمارستان الانم همش دلم تنگ میشه واسه روزای زایمانم 😂😂 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

توی یه تاپیکی خوندم یه مراجعی گفته بود تشخیص اشتباه داده و نمیدونم بهم خندیده و ... یه کم حس منفی به ...

ما سه تا زایمان پیشش داشتیم خیلی خوب بود . من خودم تو بارداری دومم آمنیوسنتز هم پیشش انجام دادم اونم خیلی راضی بودم . کلا خوش اخلاق و خنده روئه . مسخره نمیکنه بیمار رو . ما راضی بودیم 

ما سه تا زایمان پیشش داشتیم خیلی خوب بود . من خودم تو بارداری دومم آمنیوسنتز هم پیشش انجام دادم اونم ...

چه خوببب خوشحالم که تجربه های شیرینی داشتی گلم انشالله قسمت منم بشه   
دارم به دکتر غریب لکی و مهرنوش امیری و دکتر تمیزی هم فکر میکنم
یا اگه توی بیمارستان صارم دکتر خوبی باشه معرفی کنن بچه ها بازم سرچ کنم 

چه خوببب خوشحالم که تجربه های شیرینی داشتی گلم انشالله قسمت منم بشه دارم به دکتر غریب لکی و مهرنوش ...

ممنون عزیزم . ان شالله بهترینشونو انتخاب کنی و بارداری و زایمان بهترین خاطره ه بشه برات 

اره الان تاپیکهای دکتر زنان شهریار رو میخوندم هر کی یه چیزی گفته مثلا تا میاد بگم فلان دکتر خوبه، یه ...

میگم

من کرج اصلا دکتر درست حسابی ندیدم

خوبشون برا تشخیص بیماریم همین حیدری بود ک میگی بد عمل کرده

تهران ولی پزشک خوب زیاده

ببین هزینه میخوای بکنی

هیچی هم از سلامت خود ادم و بچه اش مهمتر نیست

تهران بری به نفعته

من میگم همین ندا سالاریه رو پیگیری کن

سرچ کنی پیجش میاد

سزارین هم میکنه همش

وقت راحت میده بهت برا برسی و....

من زیاد دیدم میرن پیشش