2777
2789
عنوان

خبرای خوب!

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 109 پست
دیگه اطمینان پیدا کردم شما بیمارید. تورو خدا دیگه ریپلایم نکن. دارم خواهش میکنم از شما. خدا صبر بده ...

منم دارم به وسواس فکری شما پی میبرم   که توی تاپیک یک نفر دیگه برین و آزادی بیانم داشته باشین اما چون ظرفیت شنیدن انتقاد از خودتونو ندارین به خودتون بقبولونین که اگر من حرفی زدم و اون جواب نداد یعنی حق با منه   

اما واقعیت این نیست عزیزم.  

این واسه دوستمون بود که راجع به چین میخواستن بدونن. https://www.newscientist.com/article/dn18546-i ...

اینو مطالعه کردم و دلیل معتبر نبودنشم خدمتتون عرض کردم

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر مجله newscientist معتبرتره یا عقیده شخصی متأثر از پیش داوری شما ؟؟؟    

براتون گفتم سرچ کنید 

نمیدونم چرا دوست دارید مسایل رو شخصی کنید

رتبه بندی سایمگو دیگه معتبرترین رتبه بندیه که h-index و تعداد مقاله رو گفته و اگر در این حوزه فعالیت داشتید معیارهای انتخاب باید واضح باشه

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
براتون گفتم سرچ کنید  نمیدونم چرا دوست دارید مسایل رو شخصی کنید رتبه بندی سایمگو دیگه معتبرتر ...

دانشگاه تهران طبق بعضی رتبه بندی ها جزو سیصدتا دانشگاه دارای بالاترین ارجاع هست

همین دانشگاه تویه طبقه بندی های دیگه رتبه 500 میشه 

و توی جای دیگه میشه 250

بستگی داره که ما هدفمون از ارائه اعداد چی باشه کوبیدن وطنمون یا گفتن واقعیت یا اغراق؟