2777
2789

میترسم 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتراف میکنم خودم گاهی از دست خودم روانی میشم که اینقدر به همه چی گیر میدم ولی شوهرم داره تحمل میکنه و هیچی میگه و خیلی صبوره

من جای همسرم بودم تا حالا خودمو که زنم باشه ول کرده بودم😔

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

حالم از مامانم بهم میخوره . خیلی درحقم بدی کرده خیلی . ولی اصلا نمیتونم ک ب روش بیارم دلم نمیاد  وقتی یادم میفته ک چی کرده حالم خراب میشه ولی وقتی میبینمش نمیدونم چرا دباز میرم باهاش حرف میزنم با اینکه اندازه یخدا مغروره

من اعتراف میکنم قبل ازدواجم عاشق یه اقایی شده بودم و حتی سعی کردم غیر مستقیم ازش خواستکاری کنم......و اونم کلی کیف کرد و به خودش بالید و سه ماه بعدددد با یه خانم خیلی پول دار ازدواج کرد‌خخخ

یه چیزاییو نمیشه گفت مثلا خودم از تاریکی میترسم ولی همسرم نمیدونه😆

🤣🤣چيزاي خيلي بدتررررر ر و شوهر من دربارم ميدونه اين چيزي نيست كه

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

راز ها مث خون در رگ هست انها را حفظ کن زنده باشی

بنظرم حتی موقع نمک انداختن تو غذا هم باید پشت به مردم کرد

چون مردم دنبال ضعف هستن از نقطه اذیتت کنن

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم