2777
2789

منظورم مامانم و خودم هست

مامانم اصلا اهل سیاست زدن و این حرفا نبود،یعنی کلا خیلی صادق بود و منم متاسفانه اینطوری شدم و تو جامعه ضربه خوردم بارها...ادمای الان خیلی زرنگ و باسیاستن اکثرا و برای کسی مثل من خیلی سخت میگذره وقتی میبینم من با سادگی و یکرنگی رفتار کردم اما یه نفر با سیاست و زرنگی...

خیلی واسم عجیبه چرا مامان من،مثل خیلی از خانومای همسن و سالش سیاست و زرنگی بلد نبود که الان منم یاد میگرفتم و با ازمون و خطا بدستش نمیاوردم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر منم بلد نیست .من هرکاری اون میکنه برعکسشو انجام میدم تا کم کم یاد گرفتم .از بیرون یاد بگیر خواه ...

اره عزیزم دارم یاد میگیرم ولی خیلی اذیت میشم و ضربه میخورم تا بخوام تجربه کسب کنم

مامانت دنبالش نبوده یاادمای گرگ دورش نبودن

تواینستا وفلان الان خاموزش میده کمک میکنه

کلا کم حرف بزن بااحتیاط قدم بردار تا ضربه نخوری ب کسی اعتماد نکن ادمای ساده زود صمیمی میشن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

برا من هم پدرم و هم مادرم ساده اس وای کلی سختی و عذاب کشیدم تا یاد گرفتم چجوری رفتار کنم از قدیم میگن گرگ گرگ میزاد گوسفندم گوسفند.. یعنی با اینکه تلاش کردم ولی خب گاها همون سادگیه ذاتی و ژنتیکی کار دستم میده

مادر منم بلد نیست .من هرکاری اون میکنه برعکسشو انجام میدم تا کم کم یاد گرفتم .از بیرون یاد بگیر خواه ...

دقیقا من با بعضی کارای مامانم مخالفم و همیشه به شوهرم میگم من مثل مامانم نیستم . اونم همش میگه اون مادر واین دختر😆

دلش میخواد هرچی بگه بگم چشم

منم از بیرون یاد گرفتم کم کم

بعد از کلی ضربه

مامانم هنوز همونطوره

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

اره عزیزم دارم یاد میگیرم ولی خیلی اذیت میشم و ضربه میخورم تا بخوام تجربه کسب کنم

ن بیا بشین همین جا بدون ضربه خوردن یاد بگیر

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

شاید من عجیبم که از ادمای باسیاست خوشم نمیاد دو تا جاری دا رم یکیشون خیلی سیاست داره و خانواده همسرم دوستش دارن من ازش دوری میکنم اکثر اونایی که باسیاستن دو رو هستن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
دقیقا من با بعضی کارای مامانم مخالفم و همیشه به شوهرم میگم من مثل مامانم نیستم . اونم همش میگه اون ...

والا بخدا😄 اون ممه رو لولو برد

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️