2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چرا عزیزم

نمیدونم خودمم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وای من در اون حد نبوده😆

البته آرزو مرگشو دارم همیشه اما خب نمیمیره🤣🤣🤣🤣

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

من اعتراف میکنم که اینقدر که وانمود میکنم از مجردیم راضیم و گور بابای شوهر و از این حرفها چاخان میکن ...

وای منم دقیقا هرکی میگه بچه بیار میگم متنفرم و بچه چیه.ولی یه ساله دارم تلاش میکنم نمیشه.شاید دلمون نمیخواد بقیه بفهمن

بعضی وقتا نمیدونم چرا نمیتونیم راز نگهشون داریم واقعا

همه اینجورن 

حتی امام علی با اون بزرگشون حرفشون رو به کسی اعتماد نمیکردن بگن به چاه میگفتن این ذات بشره 

ولی خوبه رازها  ناراحتیا اعصبانیت نوشته بشه و پاره بشه 

دوست امروز احتمالا دشمن فرداس 

چون ملتی هستیم که دنبال ضعف دیگرانیم 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
هرچیو آرزو کنی برعکسش اتفاق میفته چرا😐

اخر خودم میمیرم 😅هر چند راحت میشم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

الان خوشبختی؟

خدا رو شکر....اون اقا بعدا مشخص شد برام ادم کثیفی بوده و با این که زن داشت به دخترا پیام میداد و به اخاطر فساد اخلاقی شنیدم مجبور شده شغلشو‌ عوض کنه...خوشحالم که هیچ وقت باهاش ازدواج نکردم و مهرم به دلش ننشست والا الان طلاقمم گرفته بودم

خدانکنه عزیزم فکر کن اصلا وجود نداره اهمیت نده

خخخ هر روز میبینمش😅😅شوهرمه