2777
2789

سلام

فلفل .تلخک .چسب ترسوندن خسته کردن لالایی وعده وعید 

خوراکی سیر کردن رو پا گذاشتن همممه رو امتحان کردن بیخیال نمیشه 

غش میکنه از گریه و جیغ

دوسالو نیمه شه😭😭

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه راه هارو رفتی 😅😂منم موندم چی بگم😅😅 بچتون مقاومت زیاده داره😅

نمیدونی چقد عذاب آوره

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘
ىعنى با تلخک هم مىک میزنه 

حالش بدمیشه ولی با عوق زدن بازم میخوره از ترس که پانشم برم

خداصبرت بده. انشالله زودتربتونی. تحمل کن روی تصمبت قاطع باشه. گریه کرد با یه چیزه دیگه سرشو گرم کن. ...

الان برا همین خاطر اومدم خونه مادرم باورت میشه مامانم کلی فلفل قرمز زد بدنم آتیش گرفته ولی بچم با گریه بازم خورد

دو سه روز بده دست مامانت تو رو نبینه اصلا .والا چى بگم

طاقت ندارم ازش دور بشم مادرمم بنده خدا سنش بالاست

نمیدونی چقد عذاب آوره

خو عزیزم دیر جنبیدی آخه دو سال و نیم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
طاقت ندارم ازش دور بشم مادرمم بنده خدا سنش بالاست

دو سال و نیمه هنوز شیر دارین😵

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خو عزیزم دیر جنبیدی آخه دو سال و نیم

اشتباه کردم حالا چیکار کنم😭

وای خدا صبرتون بده من هم یک هفته است از شیر گرفتن دخترم باورتون نمیشه یه روز صبح فقط کمی رب زدم به سینما گفتم اوف شده یه خرده گریه کرد ولی حتی دیگه یه بار هم نگفت میمی شبا سرش میذاشت رو سینم می‌خوابید حتی خواستم شب تو خواب بهش شیر بدم بیدار شد گفت اوف شده نخورد خوابید حالا شما هم امتحان کنید انشالله جواب بده 

ميشه براي خوشبخت شدنم يه صلوات بفرستين🙏🙏🙏🙏🙏🙏