2777
2789
عنوان

درمان حالت تهوع

227 بازدید | 46 پست

خانوم ها براي درمان حالت تهوع دوران بارداري  چي پيشنهاد ميكنيد؟ تا كي ادامه داره ؟ تورو خدا راهنماييم كنيد!! دكتر قرص هم داده قبل از غذا هست ولي نميخوام زياد قرص مصرف كنم 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون سوخاري 

شما با نون سوخاري بهتر شدي؟

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
موز بخور زنجفیل

زنجبيل رو چه جوري مصرف كنم؟؟؟ 

دمیترون و b6 ميدن

بدون دستور دكتر اشكالي نداره؟

من ۷ هفته شروع شد تا ۱۳ هفته حالم خیلی بد بود کم کم دیگه کم شد 

ب۶ بدتر میشدم 

دمتیرون فقط خوبم میکرد 

رب انار خیلی خوب بود واسم ولی خب دیر فهمیدم دیگه آخراش  گردو ام خوبه میگن

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
بخورقرصتو..چرا مقاومت میکنی..کم کم بهترمیشی

آخه قرصش رو تو گوگل سرچ كردم بيشتر براي حالت تهوع هاي بعد از شيمي درماني هستش ☹️

اگر تهوع کمه ؛ زنجبیل و نون سوخاری و سیرابی و ...

ولی اگر زیاده همون قرص اندانسترون (دمیترون) رو طبق چیزی که دکتر گفته بخور چون فایده اش بیشتر از ضررشه

فقط این قرص یبوست میاره حواست باشه 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
رب انار ولی  هفته ۱۴ خوب میشی

من تازه هفته هفتم هستم ☹️☹️😫