2777
2789
عنوان

درمان حالت تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 46 پست
زنجبيل رو چه جوري مصرف كنم؟؟؟ 

زیاد نخورا من ک نخوردم دکترم میگفت واسه پوست بچه خوب نیست اصلا فلفل و دارچین و این چیزام گفت نخور حالا نمیدونم درسته  یانه

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تهوع کمه ؛ زنجبیل و نون سوخاری و سیرابی و ... ولی اگر زیاده همون قرص اندانسترون (دمیترون) رو طب ...

آهان ، اونقدر حالم بده و بي حالم همش افتادم با كوچيك ترين بو حالم بد ميشه !!!!! همش حالت تهوع دارم از ديروز بدتر شدم !!! قرص رو هم قبل از غذا نوشته برام

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
اره میدونم چی رو میگی.. شربتشو بگیر خاب..یکم دوزشو کمتربخور ولی درکل داروی خوبیه

قبل از غذا برام نوشته !! يعني اگه اينجوري كه هستم بايد روزي ٣ تا بخورم !!!! به نظرتون اشكالي نداره؟

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
زیاد نخورا من ک نخوردم دکترم میگفت واسه پوست بچه خوب نیست اصلا فلفل و دارچین و این چیزام گفت نخور حا ...

عهه واقعا؟؟؟؟؟ حالا تا شنبه تحمل ميكنم ، ميرم پيشش تا اكوي قلب جنين بگيره 🙂 ازش ميپرسم

من ۷ هفته شروع شد تا ۱۳ هفته حالم خیلی بد بود کم کم دیگه کم شد  ب۶ بدتر میشدم  دمتیرون ف ...

شما دميترون رو قبل از هر وعده غذايي ميخوردين؟

عهه واقعا؟؟؟؟؟ حالا تا شنبه تحمل ميكنم ، ميرم پيشش تا اكوي قلب جنين بگيره 🙂 ازش ميپرسم

اره نخور ببین دکترت چی میگه ولی قرص و اینا مشکلی نداره

آهان ، اونقدر حالم بده و بي حالم همش افتادم با كوچيك ترين بو حالم بد ميشه !!!!! همش حالت تهوع دارم ا ...

پس لطفا قرص بخور و الکی مقاومت نکن ، روی جنین هیچ تاثیری نداره... ولی اگر دایم تهوع داشته باشی بعد هم هر چی میخوری بالا میاری ، روی خواب و اعصابت هم اثر میزاره و خب بیخوابی و کمبود مواد غذایی بدتره که 

دمیترون داروی تایید شده برای تهوع بارداری هست ، درسته که بعد از عمل جراحی یا شیمی درمانی هم میدن چون ضد تهوع هست دیگه !

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
شما دميترون رو قبل از هر وعده غذايي ميخوردين؟

نه فقط صبح ناشتا میخوردم تا شب دیگ تهوع نداشتم ولی بازم نمیتونستم غذا درست کنما فقط حالم بهتر میشد

پس لطفا قرص بخور و الکی مقاومت نکن ، روی جنین هیچ تاثیری نداره... ولی اگر دایم تهوع داشته باشی بعد ه ...

چشم 🙁🙈🙈🙈 دعوا نداره 😬 خودمم تو فكرش بودم كه بخورم