2777
2789
عنوان

درمان حالت تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 46 پست
نه فقط صبح ناشتا میخوردم تا شب دیگ تهوع نداشتم ولی بازم نمیتونستم غذا درست کنما فقط حالم بهتر میشد

امان از غذا درست كردن و بوي غذاااا بدتر از همه چيزههه ممنون عزيزم 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از غذا برام نوشته !! يعني اگه اينجوري كه هستم بايد روزي ٣ تا بخورم !!!! به نظرتون اشكالي نداره؟

اشکال که نداره چون تا روزی سه تا مجازی ولی اگر بتونی کمتر بخوری بهتره چون مشکلی نداره من اوایل روزی ۲ تا بعد کردم روزی یکی و بعد هم چون تهوع من این مدلیه که تا آخر بارداری هست روزی نصفی... البته من ۱۰ سال پیش باردار بودم 😅 دختر کوچیکم ۱۰ سالشه

چه موقع روز بیشتر تهوع داری ؟!

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
امان از غذا درست كردن و بوي غذاااا بدتر از همه چيزههه ممنون عزيزم 

من ک دیگ مردما فک میکردم همش قراره همیشه اینجوری بمونم خداروشکر شوهرم خیلی کمک میکرد 

قربونت گلم مراقب خودت خیلی باش انشالله سالم بیاد بغلت

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
اشکال که نداره چون تا روزی سه تا مجازی ولی اگر بتونی کمتر بخوری بهتره چون مشکلی نداره من اوایل روزی ...

عزيزم 😂خدا حفظش كنه ، بيشتر شب ها و صبح ها شديد تر هست ، طول روز هم حالم خوب نيست ولي شب ها شديد تر

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
من ک دیگ مردما فک میکردم همش قراره همیشه اینجوری بمونم خداروشکر شوهرم خیلی کمک میکرد  قربونت گ ...

ممنون 😍 همچنين ني ني شما ، انشالله سالم بياد بغلت ❤️

دوستان واتساپ گروه لباسی دارم انواع لباسهای بچگانه مانتو هودی شلوار همه چی هست خوشحال میشم عضو شید مطمعن باشید با دیدن قیمت ها اصلا پشیمون نمیشید....تو گروهم رضایت مشتری و عکس واریزی هارو میزارم و بعد از ثبت سفارشتون کد مرسوله براتون ارسال. میکنم برای اطمینان خاطر شما عزیزان

چشم 🙁🙈🙈🙈 دعوا نداره 😬 خودمم تو فكرش بودم كه بخورم

آفرین دختر خوب، آخه من اینقدر عذاب کشیدم از تهوع بارداری که نگو و نپرس ، بارداری اولم ۱۵ سال پیش بود که اون موقع قرص دمیترون هیچ دکتری نمیداد و من اسمش رو هم نشنیده بودم هر روز از شدت تهوع و استفراغ زیر سرم بودم و تا روز آخر بارداری حالم بد بود و لاغر شده بودم و ... بارداری دوم دکترم گفت یک قرص ضد تهوع خوب جدیداً اضافه شده به داروهای مجاز بارداری و ... 

این قرص واسه من معجزه بود و عاشقش شدم 

همه جا باهام بود ، همیشه توی جیبم و کیفم داشتمش 

سعی میکردم کم بخورم، اوایل روزی دو تا، از  هفته ۱۶ کردمش روزی یکی و بعد از هفته بیست نصفی  

اگر بعضی روزها هم نخوری مهم نیست چون مثل آنتی بیوتیک نیست که سر وقت و مقدار خاص بخوری!

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
آفرین دختر خوب، آخه من اینقدر عذاب کشیدم از تهوع بارداری که نگو و نپرس ، بارداری اولم ۱۵ سال پیش بود ...

آخي خدا حفظشون كنه ،، چشم ديگه ميخورم !!! فعلا روزي ٣ تا رو بخورم تا شنبه برم دكتر بهش بگم تا كي روزي ٣ تا باشه بعد كمش كنم 🙂 ممنون عزيزم از صبر حوصلت براي جواب دادن عشقي عزيزم 😍😍😍😍❤️❤️❤️🙂🙂🙂🙂

عزيزم 😂خدا حفظش كنه ، بيشتر شب ها و صبح ها شديد تر هست ، طول روز هم حالم خوب نيست ولي شب ها شديد تر

پس به نظر من به دونه صبح بخور یه دونه شب قبل شام

باز هم نظر دکترت مهمه 

ولی حتما بخور 

خوب میشی

پس به نظر من به دونه صبح بخور یه دونه شب قبل شام باز هم نظر دکترت مهمه  ولی حتما بخور  ...

چشم حتما ميخورم ! الان رفتم خوردم !!! تا شنبه برم دكتر ميخواد اكوي قلب جنين بگيره آخه اين هفته رفتم ضربان نداشت ☹️ دعا كن برام كه قلبش بزنه شنبه 😍

آخي خدا حفظشون كنه ،، چشم ديگه ميخورم !!! فعلا روزي ٣ تا رو بخورم تا شنبه برم دكتر بهش بگم تا كي روز ...

غذا هم سعی کن چربی و شیرینی کمتر بخوری

غذاهای کبابی لیموی تازه بچکون و بخور

گوشت تازه گوسفندی یا مرغ یا ماهی رو کباب کباب کن یا بزار توی فر ، گوشت کوساله کم‌ بخور

سردیجات کم بخور ،مثلا پنیر رو با گردو و  ماست رو با نعناع بخور و . .. 

کلم و گوجه و خیار فعلا کمتر بخور 

وسط غذا اصلا آب نخور

مولتی ویتامین که دکتر میده خارجی بخر و مرتب بخور

گاهی لیمو تازه دستت بگیر و بو کن

کمی زنجبیل روی چایی بریز یا داخل غذا، واقعا ضد تهوع هست

تجربه من رو توی ویار هیچکس نداره 😅😅😅😁😁😁

بازم سوال داشتی بپرس 😜

چشم حتما ميخورم ! الان رفتم خوردم !!! تا شنبه برم دكتر ميخواد اكوي قلب جنين بگيره آخه اين هفته رفتم ...

داره خوبش هم داره، نترس 

بچه آرومه ، بعدش هم هنوز هفته های اوله 

حالا اینقدر از هفته ۱۶ به بعد لگد بزنه و وول بخوره که نگوو

غذا هم سعی کن چربی و شیرینی کمتر بخوری غذاهای کبابی لیموی تازه بچکون و بخور گوشت تازه گوسفندی ...

واي خدا عمرت بده ممنون عزيزم 😬😍😍😍😍 خداروشكر از شيريني جات متنفر شدم 😂 فقط چيز هاي ترش كه اونم كم ميخورم ولي ممنون عزيزمممممم 😍😍😍😍

داره خوبش هم داره، نترس  بچه آرومه ، بعدش هم هنوز هفته های اوله  حالا اینقدر از هفته ۱۶ ...

اي جان 😍😍😍😍 انشالله شنبه ميرم با خبر خوب برميگردم