2777
2789
عنوان

بی توجهی عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی داره بهم سخت میگذره تو دوماه دوبار بهم پیام داده درحالیکه تو واتساپ همش انلاین میشه به من ک میر ...

عزیزم با توصیفاتی که میکنید ایشان در واقع دارد برای کنار گذاشتن شما بخودش زمان میده قطعا شما را دوست دارد امابلحاظ شخصیتی با توصیفاتی که از رفتارش کردید انقدر بالغ و پخته نیست که تصمیم قطعی بگیرد و مشکلاتی که بخاطرش جلو نمیاد و عشقش به شما را باهم مدیریت کند

با توحه به توصیفات شما جز اندسته از افرادی که منتظر واکنش طرف مقابل میماند 

معمولا یا انقدر طرف مقابل خسته میکنند که کلا رابطه را ترک میکند 

یا طرف مقابل حاضر به کوتاه امدن و امتیاز دادن به شرط حفظ و تداوم رابطه میشه  

اگر شما بنا به شخصیتت مورد اول باشی بعد دچار عذاب وجدان میشی که شاید اگر طاقت میاوردم رابطه درست میشد که غلطه

اگر مورد دوم باشی هم احتمال ازدواج هست اما در زندگی مشترک هم مدام باید تسلیم همین ناپختگی ها و ناتوانی در تصمیم گیری و مدیریت همسرت باشی 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

دربرخورد با این نوع شخصیت ها بهترین کار 

یک زمان مشخص به فرد بدید اما مشخص نه بیشتر نه کمتر برای تصمیم گیری قطعی

توقعات عاطفی خودتان را در این زمان هم  ازش مطالبه کنید  مثلا تماس تلفنی یا پیام درحد متناسب

اگر در این دو مورد عادی و متناسب با خواست شما بیخود زمان اضافی نخواست و توقعاتتون براورده کرد که هیچ  احتمالا فردی است که در خلوتش توانسته مسائل را حل و فصل کند 

اما درغیر این صورت خودتان برای تمام کردن رابطه با این فرد که بلحاظ شخصیتی احتمالا در بلند مدت هم دچار ناتوانی در تصمیم گیری و حل مساله و ... است اماده کنید 

عزیزم با توصیفاتی که میکنید ایشان در واقع دارد برای کنار گذاشتن شما بخودش زمان میده قطعا شما را دوست ...

ممنونم عزیزم.‌.باتوجه به این حرفا میشه گفت فردی ک موقع مشکلاتش اونم به مدت ۳ماه از عشقش کناره گیری می‌کنه افسردگی داره؟اخه ایشون یه مدت قرص اسنترا مصرف میکردن

ممنونم عزیزم.‌.باتوجه به این حرفا میشه گفت فردی ک موقع مشکلاتش اونم به مدت ۳ماه از عشقش کناره گیری م ...

نه نمیشه گفت ممکن به مسائل شخصیتی عمیق تری مثل نوع خاص اسکیما هایی که دارد و یا نوع خاص مکانیسم های مقابله ای که دارد مربوط باشد نه لزوما ابتلا به اختلال  و ضمنا  اسنترا فقط برای افسردگی تجویز نمیشه 

مشکلش چی بوده شما خبر داشتی ؟؟ ببین من دوست پسرم گفت چند روز حالم خوب نی بیا دور باشیم قبول کردم بعد دو روز برگشت و خیلی بهتر قبل ولی من  تو این دو روزم بهش شک کردم این آقا فقط با این رفتار خواسته کاری کنه شما خودتون ازش جدا شید خسته شید برید 

مشکلش چی بوده شما خبر داشتی ؟؟ ببین من دوست پسرم گفت چند روز حالم خوب نی بیا دور باشیم قبول کردم بعد ...

میگه خانوادش براش یه کیس دیگه درنظر دارن دیگه بیشتر ازین توضیحی نداده ولی دو سه باری که پیام داده برخوردش خوب بود و ابراز دلتنگی میکرد ..من خودمم فکرمیکنم هدفش اینه من خودم بکشم کنار

میگه خانوادش براش یه کیس دیگه درنظر دارن دیگه بیشتر ازین توضیحی نداده ولی دو سه باری که پیام داده بر ...

بگو هرچی خانوادت میگن انجام بده پسری که ترو به خواد جلو دنیا هم وایمیسته عزیزم  بهش بگو اتفاقا منم یه کیس بهتر تو خانوادم دیدن  لطفا بهم پی ام نده هیچ وقت شاید اذدواج کردم  اگه دوست داشته باشه برمیگرده ولی اگه این کارا بهونه باشه رو هوا میزنه حرفتو 

چند سالشه؟

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۳۰

من یکم رکم این ناراحتت نمیکنه؟

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم