2777
2789
عنوان

بی توجهی عشقم

1212 بازدید | 50 پست

ببخشید دوستان با پسری به قصد ازدواج به مدت یکساله ک رابطه دوستی دارم وگفته از هم دور باشیم بنابه مشکلاتی ک میگه براش پیش اومده و ۲ماهه از هم دوریم تو این مدت فقط دو سه بار بهم پیام دادیم و برخوردش خوب بود ولی من واقعا دارم ازین دوری و طرز رفتارش اذیت میشم نمیدونم چکار باید کرد درضمن عشقمم درونگراست از طرفی میترسم نکنع سرش جای دیگه گرمه...میشه کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا علتشو نپرسیدی؟

شما رو نمیدونم ولی من نمیتونم تو این مدل رابطه بمونم

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

تجربه ثابت کرده متاسفانه خواهرم این حرفا اکثرا کشکه و سراشون معمولن گرمه 🤕

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
چون مشکل پیش اومده گفت بهش زمان بدم و ازون دسته آدماست ک وقتی فکرش مشغوله باید تنها باشه ولی الان دو ...

بنظرت اگه واسش مهم بودی دغدغه دوری تومیتونس ازذهنش بره مهم نیستی که نخواسته توسختیا کنارش باشی

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
چون مشکل پیش اومده گفت بهش زمان بدم و ازون دسته آدماست ک وقتی فکرش مشغوله باید تنها باشه ولی الان دو ...

خب اگه باهاش ازدواج کنی براش مشکل پیش بیاد میخواد خونه نیاد یا شمارو نمیبینه تا مشکلش حل بشه؟؟؟