2777
2789
عنوان

بی توجهی عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 50 پست
نه عزیزم راحت باش

درستش این که شما باهام اشنا شدین 

بعد یه مدت تصمیم گرفتین خب با قصد ازدواج ادامه بدین!؟

همون موقع باید شماره بابات و میدادی میگفتی منتظرم

اگه میخوای بفرما!

اگه نه که من قصدم رابطه جدی چون نه وقت چیز دیگه ای دارم نه تربیت و اصالتم چنین اجازه ای میده!

حالا که اینکارو نکردی بگذریم.....

کسی که بخوادتت نمیتونه ازت بیخبر بمونه!

نمیتونه کم توجهی کنه!

نمیتونه دوریتو تحمل کنه!

عزیزم لطفا لطفا دیگه پیام نده و زنگ نزن و هیچ کاری نکن

ولی اگه خودش پیام داد مث همیشه صحبت کن ولی با احتیاط بیشتر 

فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه 

انشاالله خوشبخت باشی

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
درستش این که شما باهام اشنا شدین  بعد یه مدت تصمیم گرفتین خب با قصد ازدواج ادامه بدین!؟ همون ...

خب حرف شما درست وقبول دارم اشتباهمو ولی آشناییمون تو مجازی بوده نمیشد ک بگم زود رسمی کرد...ممنونم عزیزم از راهنماییت ..آن شالله حاجت روا بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حرف شما درست وقبول دارم اشتباهمو ولی آشناییمون تو مجازی بوده نمیشد ک بگم زود رسمی کرد...ممنونم عز ...

تو نباید میگفتی خودش برای پیشرفت رابطه تلاش میکرد 

مثلا دیدار بیشتر یا تماس بیشتر و....

متشکرم

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

با توضیحاتی که نوشتی یا واقعا افسرده ست و درونگرا یا متاسفانه عاشقت نیست باید قاطعانه باهاش برخورد کنی و تکلیفتو روشن کنی نمیتونم درک کنم کسی عاشق باشه و2 ماه یه بار پیام بده 

با توضیحاتی که نوشتی یا واقعا افسرده ست و درونگرا یا متاسفانه عاشقت نیست باید قاطعانه باهاش برخورد ک ...

۳ ماهه اینجوری شده خودش گفت بهم زمان بده تا مشکلاتم و حل کنم برهمون منم تنهاش گذاشت و تواین مدت ک پیام میداد برخوردش خوب بود

۳ ماهه اینجوری شده خودش گفت بهم زمان بده تا مشکلاتم و حل کنم برهمون منم تنهاش گذاشت و تواین مدت ک پی ...

نگفت چقد زمان میخواد؟؟؟شاید همنجوری که خودش میگه مشکل داره اگه ذوسش داری یه مدت دیگه هم بهش زمان بده