2777
2789
عنوان

بی توجهی عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دلیلش اصلا قانع کننده نیس واسه دوری احساس میکنم رابطه اتون براش تکراری شده و هیچ جذابیتی ندا ...

تکراری ک فکرنکنم چون بچه نیس ۳۰سالشه ..کاش اگه نمیخاد راحتتر حرفشو میزد

مشکلات مالی و خانوادش یه نفر دیگرو براش در نظر دارن

پس شما قبل اینکه خودش به حرف بیاد و دلت بشکنه کات کن

دنیا بزرگ تر از اونیه که منتظر بمونی واسه محبت و انتخاب شدن💕

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

اگه دوسش داری و بهت ثابت کرده که اونم دوست داره باید تحمل کنی نمیشه همین جوری کات کنی شاید او عاشقته  دلشو نشکن باهاش حرف بزن بگو که تا کی باید صبر کنم هدفی برای رابطه مشخص کنه کی میاد خاستگاری

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
اگه دوسش داری و بهت ثابت کرده که اونم دوست داره باید تحمل کنی نمیشه همین جوری کات کنی شاید او عاشقته ...

اصلا حرفی راجب اینکه کی میخاد خواستگاری بیاد نمیزنه خیلی درونگراست ...ولی بقول خودش از همون بقصد ازدواج وارد رابطه شده 

خوب دلشو نشکن  خانوادش یه نفر دیگرو در نظر گرفتن براش شاید واقعا دوست داره که تو رو برا ازدواج انتخاب کرده خودت میگی بخاطر شرایط مالی از هم دوریم 

پس اگه دوسش داری پاش بمون 

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
خوب دلشو نشکن   خانوادش یه نفر دیگرو در نظر گرفتن براش شاید واقعا دوست داره که تو رو برا ازدوا ...

خیلی داره بهم سخت میگذره تو دوماه دوبار بهم پیام داده درحالیکه تو واتساپ همش انلاین میشه به من ک میرسه میگه بهم زمان بده سخته برام انلاین بودنشو ببینم و بهش گفتم پیام نمیدم تاخودت بهم پیام ندی ....دیگه دارم مشکوک میشم

اصلا حرفی راجب اینکه کی میخاد خواستگاری بیاد نمیزنه خیلی درونگراست ...ولی بقول خودش از همون بقصد ازد ...

خوب دلشو نشکن  خانوادش یه نفر دیگرو در نظر گرفتن براش شاید واقعا دوست داره که تو رو برا ازدواج انتخاب کرده خودت میگی بخاطر شرایط مالی از هم دوریم 

پس اگه دوسش داری پاش بمون 

معلم آینده😍👩🏻‍🏫