به خدا بی غرور نیستم که هنچین کاری کنم فقط رفتم بببنم چ خبره ی نفر درخواست داد دیدم زده دکترای پزشکی منم گفتم حالا چیزی نمیشه ک جوابشو بدم ایدیمو دادمش گفت سال اخر نورولوژیم اگ مایلی بیش تر اشنا شیم حالا من تحصیلاتم دیپلم انسانیه هیچ نقطه مثبتی ندارم پسره مودبه خیلی ۳۴ سالشه چیز بدی تا الان نگفته اما من میگم اخه ی دکتر ک ب راحتی دست رو هر کی بذاره ن نمیگن یا میتونه همکار دکترشو بگیره چرا باید ب من درخواست بده اخه از ی طرف طمع میکنم از ی طرف میگم نکنه میخواد از من سو استفاده کنه نظر شما چیه پسره تا الان هیچی نگفته که مثلا بخواد قزار بذاره یا چی نمیدونم چ کار کنم مییخام بلاک کنم و از خیرش بگذرم اما بعدا میارسم بگم نکنه خوب بود دختر ساده و خنگ نییستم خیلی محتاطم ب نظرتون چ کار کنم چ جور دقیق بفهمم قصدش چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه خودش به جز دکتر بودن چیز دیگه ندارع مثلا چهره و قد بلند ندارع که همکاراش بخوانش
در کل از حرف زدن ضرر نمیکنی که
فقط حضوری نرو دیت،بعد شماره و آدرس نده فقط حرف بزنید
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خدایی باید به عقل اون پزشک شک کرد که بیاد تو سایت همسریابی ، واسه خودش زن پیدا کنه. یا دروغ میگه یا مشکلی داره جسمی خانوادگی بهرحال نورمال نیست. میتونی حضوری ببینمش