2777
2789
عنوان

لطفا اگه میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5924 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهش میکنم با مادرت حرف بزن قبل از اینکه نابود بشی 

یه بار شروع کردم به حرف زدن سریع هول کرد که زود بگو بدنم داره میلرزه منم سریع جمعش کردم....فشار خون داره..دلم نیومد بهش بگم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
اخه الان دیگه بزرگی چرا از خودت دفاع نمیکنی

آخه من نصف شب چیکار میتونم بکنم جز اینکه خودمو به نفهمی بزنم و فقط بیدار شم😢😢😢

قبل از اینکه به کسی بگی برای اثباتش مدرک داشته باش

میگم که عزیزم مگه میتونم با آبروی پدرم بازی کنم....اگه بفهمه نمیدونم چه بلایی سرش میاره

یه بار شروع کردم به حرف زدن سریع هول کرد که زود بگو بدنم داره میلرزه منم سریع جمعش کردم....فشار خون ...

به یه نفرامین وعاقل توفامیلتون که میدونی بعدهاسرزنشت نمیکنه یا به کسی نمیگه بگوکه کمکت کنه ترجیحاخانوم باشه مثل عمه یاخاله ،کمکت کنه باهم پیش مشاوربرین،یاباون فردصحبت وتهدیدش کنه.بهترین راه کاراینه خودت جلوش وایسی وتهدیدش کنی که به همه میگی یاازش شکایت میکنی

ببخشید میپرسم چه جور اذیتت میکنه در حد یه دست یا خیلی بیشتر

بچه تر بودم بیشتر ولی الان تقریبا در همین حد نمیدونین چقدر سخته وقتی تو خونه پدرتون بخوابید درحالی که امنیتتون مثل تو خیابون خوابیدنه