2777
2789
عنوان

لطفا اگه میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5924 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار شروع کردم به حرف زدن سریع هول کرد که زود بگو بدنم داره میلرزه منم سریع جمعش کردم....فشار خون ...

عزیزم من کسی رو با این مشکل دیدم اون شخص از طرف پدرش مورد آزار قرار می گرفت اینو گفتی دست و پام لرزید سکوت شما یعنی مجوز برای ادامه کار اون شخص مطمئن باش این قضیه روح و جسمت رو خیلی تحت تاثیر قرار میده باید با مادرت حرف بزنی چون تنها حامی شما الان ایشون هست بفکر خودت باش با مادرت یواش یواش صحبت کن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کاش ازدواج میکردی راحت میشدی

هجده سالگی چیکار میتونم بکنم کاش میشد رفت دانشگاه یه شهر دیگه ولی تو این کرونا 😢😢

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
بچه تر بودم بیشتر ولی الان تقریبا در همین حد نمیدونین چقدر سخته وقتی تو خونه پدرتون بخوابید درحالی ک ...

سعی کن تنها تو خونه نمونی شبا هم حتما پیش یکی بخواب که تنها نباشی

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت        
عزیزم من کسی رو با این مشکل دیدم اون شخص از طرف پدرش مورد آزار قرار می گرفت اینو گفتی دست و پام لرزی ...

یه بار که داشتم سر بسته بهش میگفتم بعد بهش گفته بود که دیگه تو اتاقش نری ولی بعد مدتی یادش رفته و مثل قبل و بدون هیچ کینه ای باهاش رفتار میکنه😢😢😢

سعی کن تنها تو خونه نمونی شبا هم حتما پیش یکی بخواب که تنها نباشی

باورت میشه یه شب از ترسم رفتم تو اتاق پدر مادرم نصف شب اومد😭😭😭😢😢😢😢من خیلی بدبختم

اون کسی که من می شناختم به کسی نگفت الان متاسفانه مریض شدن من شاهد ذره ذره آب شدنش بودم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

همه از دور میگن خوشبحالت تک دختری زندگیت فلانه...ولی کسی چه میدونه تا الان از ترس جهنم خودکشی نکردم..مشاور مدرسمون میگفت افسردگیت خیلی خطر ناک و اورژانسیه ولی چیکار میتونستم بکنم

یه بار که داشتم سر بسته بهش میگفتم بعد بهش گفته بود که دیگه تو اتاقش نری ولی بعد مدتی یادش رفته و مث ...

خواستگار داری؟

به یه نفرامین وعاقل توفامیلتون که میدونی بعدهاسرزنشت نمیکنه یا به کسی نمیگه بگوکه کمکت کنه ترجیحاخان ...

اونم خیلی سعی داشت بدونه کیه که کمکم کنه ولی شما بودین میگفتین داداشتونه...چی میگفتم بهش