2777
2789
عنوان

لطفا اگه میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5924 بازدید | 137 پست

تاپیکتو خوندم کاملا درکت میکنم 

اما میدونی فکرم کجا رفت؟؟

پیش پدر و مادری که با هزار امید و آرزو زندگیشونو ساختن بچه آوردن با سختی بزرگشون کردن و حالا یکی تو فکره تجاوز به خواهرشه و اون یکی تو فکر خودکشی!

و اونا خبر ندارن!

کاش بهشون بگی حالا هر اتفاقی میخواد بیفته حتما بهتر از اینه که بعدها با آبرو ریزی و بدتر شدن اوضاع بفهمن و بگن حتما خودشم دلش میخواسته که چیزی نگفته 

با سلام

سال نو مبارک

شرمنده قصد توهین ندارم و فقط حسی که به این تاپیک پیدا کردمو عنوان میکنم

بنظرم میاد این تاپیک از پایه دروغ و سرکاریه

موفق باشی و خدا کمکتون کنه

خیلی مسخرستتتتتت

جوری صحبت میکنی اگر درست باشه 

تصورم میکنم که خودت داری تن به اینکار میدی 

چقدرررررر مسخره 

خودمووووو به خواب میزنم 

ساده و بی ریا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام سال نو مبارک شرمنده قصد توهین ندارم و فقط حسی که به این تاپیک پیدا کردمو عنوان میکنم بنظر ...

برعکس چیزی که تو امضات نوشتی اصلا ساده و بی ریا نیستی و خیلی راحت به بقیه تهمت میزنی از نظر من طرز فکر شما مسخرست یه حدیث قدسی هست که میگه هرچی رو مسخره کنی سرت میاد البته امیدوارم هیچ وقت مشکل من که واست پیش نیاد چون هرکسی نمیتونه تحمل کنه  راستی  بقول خودتون شرمنده(فکر میکنم از همون افرادی هستی که هر بدی در حق کسی کردی با یه لفظ ببخشید فکر میکنی میتونی جبرانش کنی) آره من یه هرزم که خودم دارم اینکارو میکنم شما تو فکر خودت راحت باش

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷