2777
2789
عنوان

افسردگی شدید و تاثیراتش

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 65 پست
اره عزیزم یهو اینطور شدم اصلا همه چی خیلی بود مثه بقیه روزا غذا پختم باشوهرم خوردیم شوهرم رف سرکار ی ...

ترس ازدست دادن شوهر؟؟؟ خب همین فکر رخنه کرده تو روحتون، شما باید فکرنکنید حساس نشید راجب موضوعی عادی باشید، روح خیلی ظریفه، باید خودمون قوی کنیم فکر نکنیم راجب موضوعی ناراحتی بدنبالش میاد، 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
شماهم مثل من بود علائمت؟😔یعنی تو دوره افسردگی عادیه که علاقه نسبت به زندگی زناشویی و شوهرتو ازدست ب ...

بی علاقگی و بی انگیزگی علامت اصلی افسردگیه 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟

اون یک دسته دارویی گروه بنزودیازپین هست که برا اضطراب و خواب تجویز می‌شه 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
پوووف شوهرم بدبختم😔چی بگم بهش اخه

هیچی بگو افسردگی دارم و باید برم درمان. 

اره عزیزم یهو اینطور شدم اصلا همه چی خیلی بود مثه بقیه روزا غذا پختم باشوهرم خوردیم شوهرم رف سرکار ی ...

ببین شاید بهم‌بخندی ولی شاید چشمت زدن،واست دعا گرفتن

اسفند تو خونت زیاد دود کن،۴قل بخون،سوره ی‌ناس و فلق و جن بزار پخش شه

البته کنارش دکترم برو عزیزم

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
ترس ازدست دادن شوهر؟؟؟ خب همین فکر رخنه کرده تو روحتون، شما باید فکرنکنید حساس نشید راجب موضوعی عادی ...

اره چون دوستش داشتم دلم نمیخواس حتی به زن ی نیم نگاه بندازه بعد همش فکر میکردم که اگه ازدستش بدم میمیرم ولی خو اونقد فکرمو جدی نمیگرفتم همش تا از سرکارمیومد خونه تمام غمامو یادم میرف

ببین شاید بهم‌بخندی ولی شاید چشمت زدن،واست دعا گرفتن اسفند تو خونت زیاد دود کن،۴قل بخون،سوره ی‌ناس ...

نه عزیزم چرا خنده من با دوتا جاریم و خواهرشوهربد و مادرشوهر همچنان بدتر همسایم همشون باهام قهرن همش میان جلو خونم درموردم بدگویی میکنن حتی ی بار باهاشون دعوام کردم همش بهم حسودی میکنن میگن چقد لباسای جورواجور میپوشه چقد شوهرش میبرتش بیرون چقد با شوهرش خوبن چقد پول خرج میکنن خستم کردن دیگه

ببین شاید بهم‌بخندی ولی شاید چشمت زدن،واست دعا گرفتن اسفند تو خونت زیاد دود کن،۴قل بخون،سوره ی‌ناس ...

ای خدا🙄🙄🙄

عزیزم افسردگی درون زاد همون افسردگی بدون علت هست. تا وقتی علم هست، خرافه جایی نداره 

آخه من ی مدت کوتاه دارو خوردم بعد ک الان نمیخورم شبا نمیتونم بخوابم 

هزار نوع دارو داریم. برای بدن هرکس با هر شرایطی یک داروی خاص جواب میده