2777
2789
عنوان

افسردگی شدید و تاثیراتش

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بدون دارو خوب میشه فک نکنم وضع من خیلی وخیمه باهاش فوبیا هم گرفتم ناامیدم از خوب شدن

تقریبا مطمئنم. هیچ کیس پانیک رو ندیدم که پیش درمانگر شناختی رفتاری خوب رفته باشه ولی خوب نشده باشخ

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
تقریبا مطمئنم. هیچ کیس پانیک رو ندیدم که پیش درمانگر شناختی رفتاری خوب رفته باشه ولی خوب نشده باشخ

اخه روان درمانگر خوب از کجا بیارم شهرما که نداره هزینشم برا من خیلی

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
اخه روان درمانگر خوب از کجا بیارم شهرما که نداره هزینشم برا من خیلی

من کسی رو میشناسم که آنلاین ویزیت میکنه و اینکه پانیک تو جلسات کمتر هم درمان میشه. ته تهش کلا دو میلیون خرج کنی. البته اگر واقعاً مشکلت پانیک باشه و نه چیزی پیچیده تر

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
من کسی رو میشناسم که آنلاین ویزیت میکنه و اینکه پانیک تو جلسات کمتر هم درمان میشه. ته تهش کلا دو میل ...

فوبیا هم دارم

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین