2777
2789
عنوان

افسردگی شدید و تاثیراتش

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 65 پست
خلاصه ک‌دیوونه شدیم رفت 

نه این دیوونگی نیست. مثل فشار خون که نیاز به دارو داره، افسردگی هم به دارو نیاز داره

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا🙄🙄🙄 عزیزم افسردگی درون زاد همون افسردگی بدون علت هست. تا وقتی علم هست، خرافه جایی نداره&nb ...

خرافه نه ولی خو دیگه بعضیا مثه جاریای من و مادرشوهرم خرافه پسند هستن همش میرن اینجورجاها واسه همین میگم

خرافه نه ولی خو دیگه بعضیا مثه جاریای من و مادرشوهرم خرافه پسند هستن همش میرن اینجورجاها واسه همین م ...

نه عزیزم هیچ وقت دلیل افسردگی دعا خوندن نیست. اینطوری فکر کنی، خودت مشکل خودت رو بدتر میکنی و درمان درستش رو به تعویق میندازی و فقط خالت بدتر میشه 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
شوهرم نمیزاره بخورم 

چی بگم. این حرفت خیلی پیامها درمورد شخصیتت میرسونه. ما تو این شرایط میخوایم با همسر صحبت شه. البته روانپزشک هم باید فرد حاذقی باشه که بهترین دارو رو پیشنهاد بده

ی روز بیش از حد وابستم ب شوهرم یروزدلم نمیخاد ببینمش.توام اینجوری شدی؟

ی روز که نه بیشتر حالم شبا یکم بهترمیشه اما خو بازم از چیزی لذت نمیبرم لباس میخرم میپوشم اما روحیه ندارم یا مثلا الان چندهفتس میخوام برم روانشناس اما دوس ندارم برم بی حوصلم منکه قبلا شوهرم اگه خونه رو خراب میکرد کاری به کارش نداشتم همش میگفتم مگه وسائلای خونه مگه خونه به اندازه اون واسم ارزش داره😔؟اما از وقتی که افسرده شدم اگه ی سوزنو اشتباه بزاره جاش داد میکشم سرش بعد دیگع سختم میشه عذرخواهی کنم بااینکه قبل از افسردگی اینطور نبودم

ببخش عزیزم خیلی حرف زدم🌹

خرافه نه ولی خو دیگه بعضیا مثه جاریای من و مادرشوهرم خرافه پسند هستن همش میرن اینجورجاها واسه همین م ...

حتی همین که نسبت به این دو حس خوبی نداری، باز به خاطر افسزدگیه. یا لااقل حس بد با افسردگی تشدید میشه چون افسردگی فرد رو بدبین تر و منفی نگر تر میکنه

ای خدا🙄🙄🙄 عزیزم افسردگی درون زاد همون افسردگی بدون علت هست. تا وقتی علم هست، خرافه جایی نداره&nb ...

عزیزم منم گفتم ک دکتر هم برو

ولی گفتم این سوره هارم بخون

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
میگه تو افسرده نیسی دعوام میکنه وقتی میخورم.

افسردگی با گفتن یک نفر ایجاد نمیشه یا از بین نمیره. خیلی ناراحت شدم که حتی تصمیم گیری برای سلامت روانت در دست شوهرته، نه خودت

ی روز که نه بیشتر حالم شبا یکم بهترمیشه اما خو بازم از چیزی لذت نمیبرم لباس میخرم میپوشم اما روحیه ن ...

من ک کلا زدم ب بیخیالی هیچ کاری نمیتونم بکنم الان دو هفته اس هر روز میگم برم کمک مامانم نمیتونم

افسردگی با گفتن یک نفر ایجاد نمیشه یا از بین نمیره. خیلی ناراحت شدم که حتی تصمیم گیری برای سلامت روا ...

یخورده درک شرایط من شاید واست سخت باشه.یکی از چیزایی ک‌باعث شد برم پیش روانپزشک وابستگی بش از حد ب شوهرم بود

حتی همین که نسبت به این دو حس خوبی نداری، باز به خاطر افسزدگیه. یا لااقل حس بد با افسردگی تشدید میشه ...

چی بگم والا قبلا انقد فکرای بد میزد به سرم هنوزم هستما اما خب این بیشتر ناراحتم میکنه که دیگه زندگی مشترکمو مثه قبلا دوس ندارم و همینطور شوهرم که برا خوشحالیم همه کارمیکنه

یخورده درک شرایط من شاید واست سخت باشه.یکی از چیزایی ک‌باعث شد برم پیش روانپزشک وابستگی بش از حد ب ش ...

منم خیلی به شوهرم وابسته بودم😔😔دلم واسه اون روزام تنگ شده چقد حالم خوب بود خدااا😔😔