بانوجان و بقیه دوستان سلام.
بانوجان من همه تاپیکهای شمارو از اول خوندم. چند باری هم پیام دادم ک متاسفانه کم سعادت بودم و جوابی دریافت نکردم.
من مشکلی دارم ک تاحالا توی تاپیک های شما دوستان درموردش سوالی نکردن ک منم از راهنمایی هاتون استفاده کنم مزاحم شما و دوستان نشم.
من وقتی ک دارم با یکی حرف میزنم حتی اگه کمی هم عصبانی بشم میمیک صورتم و لحن حرف زدنم خیلی بد و زننده میشه خیلی بدجنس ب نظر میام
حرفی ک دارم میزنم درسته ولی بخاطر لحن بیانم متاسفانه همیشه بهم حمله میشه در حدی ک همسرم بهم میگه تو بعضی وقتا مث جنگجوها میشی یا خواهرم میگه خیلی صورتت بدجنس میشه و من واقعا نمیدونم چکار کنم
خیلی از این موضوع ناراحت میشم ک نمیتونم بخاطر عصبانیتم حرفمو ک حق هم هست ب همسرم بفهمونم و باعث میشم همسرم فکر کنه مثلا وقتی دارم ی حرفی میزنم راجع ب ی موضوعی درمورد خانوادش از روی حسادت یا بدجنسیه.
بدتر از همه اینها اینه ک گاهی حس میکنم اطرافیانم مثلا همسرم یا خواهرم ازم میترسن و این خیلی بده برام و تاثیر بدی روی روحیم گذاشته مدام فک میکنم من خییلی بدجنسم
من دلم مهربونه ولی لحن حرف زدنم عصبانیتم و زود جوش آوردنم و تن صدای بالام و مهمتررر از همه میمیک بد صورتم و حالت بدی ک ب اجزای صورتم میدم موقع حرف زدن باعث میشه ک من انقد بد بنظر بیام
من چکار کنم با تغییر حالات صورت و...
امیدوارم این دفه راهنماییتون شامل حال من بشه بانو آرتمیس عزیز
من منتظر پاسختون هستم