2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317102 بازدید | 1712 پست
عزیزم شما مسیر زندگی منم عوض کردید  حالا درسته الان از من نپرسیدید اما من از ته قلبم میگم بهتو ...

سلام دوستان.

ببین عزیزم، وقتی میخواد بارون بزنه، اول طوفان میشه، باد میاد، گرد و خاک بلند میشه و همه چیز در بدترین حالت خودش هست. اما بعدش بارون میاد و همه جا رو میشوره و تمیز میکنه و یک رنگین کمون زیبا توی آسمون پدیدار میشه.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
اینقدر پیشرفت کرده که راهنمایی های خوبی هم میکنه. سر طناب رو هم ول میکنه. آفرین ملکه جان.

دقیقا 

ملکه هوش خوبی داره .

علاقه مندیش به شوهرش و دست کم گرفتن خودش و دوست نداشتن خودش ،باعث شده بود که فکر کنه مطالب را نمیگیره .

اللن میبینیم مطالب را چه قشنگ داره به کار میبره .یعنی هم گرفته هم اجرا میکنه .

بانو ارتمیس عزیزم، ممنون به خاطر تولید محتوای با ارزش تون .ما مدیون شما هستیم .به ما خیلی چیزا یاد دادین .ممنون ♥️🙏🙏🙏🙏🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.  من بدون دلیل رفت وامدموکم کردم.  بدون هیچ بحثی اونها تاقبل اون فکرمیکردن همه زندگی ...

کار خوبی کردی بیتا جان.

به جای اینکه هر روز پات بیشتر در گل فرو بره، کشیدی کنار و با یک چهره جدید رفتی.

خانواده همسر اکثرا آشوبگر و آسیب زا هستند.

مخصوصا وقتی بفهمن داری ازشون کناره میگری، اون وقت شمشیر رو از رو میبندن.

بهترین زمان برای کم کردن روابط، زمانی هست که در صلح و صفا هستید.

اگر در وقت ناراحتی و دعوا کناره بگیرید، فشار خیلی زیادی رو باید تحمل کنید.

یک نکته اینجا یادم اومد با متن شما که بهتره همین جا بگم تا فراموش نکردم.

ممکنه بعد کم کردن رابطه، بیان و بپرسن چی شده؟

هرگز و هرگز و هرگز نگید به خاطر رفتار شما، فلان کار شما و ... .

چون آشوب به مراتب بزرگتری براتون درست میکنن و زندگی تون رو به آشوب میکشن.

بگید یکم ناخوش هستم، احساس میکنم کم انرژی شدم، یا احساس میکنم یکم افسرده شدم و جمع اذیتم میکنه، یا درس دارم، یا کار دارم یا نمیرسونم زمان رو. هر بهانه ای جز علت اصلی.

اینجوری فکر میکنن مشکلتون شخصی هست و حالت حمله بهشون دست نمیده و در پیدا کردن خودتون شرایط بهتری دارید.

دقیقا گرانبها جان عزیز ، من هم متوجه این تغییرات توی ملکه شدم . الان شاید خودش متوجه این نباشه . چون ...

😍👌👌👌

دقیقا

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

همه ما بعد از یکی دو سال که از زندگی مشترکمون گذشت، متوجه میشیم این خانواده ارزش معاشرت دارند یا نه.

اگر ندارند، دیگه همه چیز رو نگید. با گفتن این چیزها، فکر می کنید میگن حق با شماست؟ ما آدم های بی فرهنگی هستیم؟

نه دوستهای گلم. با گفتن این چیزها فقط بهتون برچسب دمدمی، حساس، وسواسی، ناسازگار و ... میزنن.

وقتی فهمیدید چطور آدم هایی هستند، حرف نزنید، عمل کنید.

فاصله رو افزایش بدید. بی سرو صدا. چند وقت توی خونه کمتر بخندید، کمتر حرف بزنید، بعد از همسرتون خواهش کنید که شمارو چند وقت به حال خودتون بگذاره.

برای تابلو نبودن کنار کشیدنتون بد نیست یک کیکی، غذایی چیزی هم با همسرتون روانه کنید تا فکر کنن همه چیز رو به راه هست.

کم کم سرگرمی های جدید، دوستهای جدید و کارهای جدیدی رو وارد خونه کنید تا همسرتون علاقمند به همراهی با شما باشه. نه با اونها.

من اوایل شوهرم میگفت مامانم دست تنهاس گناه داره کمک کن حالا عادت کرده چون تنها بود کیک درست میکردم بعضی وقتا غذا میفرستادم ..حتی یبار زمستون بود گفت بیا یخ حیاطو باهم بشکنیم تورودرواسی چیزی نگفتم .بیا خونه مادرم بشینیم یکم پس انداز کنیم اجاره ندیم ولی طاقتم تموم شد بالا خونش خونه ساختیم ولی بازم دخالتا بود دعوا ها بود .که چنبار  بازبون نرم گفتم اینجا نمیشه مشترک نشست دوری و دوستی دخالت هست دعوا هست .که فروختیم و البته متاسفانه مستاجر شدیم ..حالام شوهرم انقد مامانشو دعوت میکرد بهش بها میداد نمیزاشت تو خونش کار کنه پول میداد با اینکه حقوق بگیر بود الان تازه فهمیده که چقد توقعشون بالا رفته دوری و دوستی بهتره ..

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

فراموش نکنید ما داریم درون یک فرهنگ اشتباه زندگی می کنیم.

خانواده همسر قدرت فوق العاده زیادی در به هم زدن روابط زوج ها دارند.

قدرتشون رو دست کم نگیرید و بی گدار به آب نزنید.

از هر کار شما میتونن یک آشوب بزرگ درست کنن و تحت فشار بگذارند شمارو.

برای دوستانی که میگن روابط عروس و خانواده همسر رو به هم نزن، باید عرض کنم که احترام بگذارید تا احترام ببینید.

دوستانی که برای زنداداش پرسیدن، باید بگم کاری به عروس هاتون نداشته باشید. همونطور که به خانواده همسرتون نباید کاری داشته باشید.

شما و برادرهاتون و خواهرهاتون و خانواده تون جمع شدید، چرا دو سه تا عروس باید بلند شن و ظرفهای شمارو بشورن؟

اکثریت شما هستید. اونها اقلیت هستند. دو تا ظرف اونهارو هم شما بشورید.خونه شماست.

اصلا قاطی نکنید عروس رو با خودتون توی آشپزخونه.

اونها هم توی خونه خودشون از شما پذیرایی میکنن.

نگران برادرهاتون هم نباشید که چیزی یادشون بدید.

قانون با آقایونه.

آقایون هم اینقدر زرنگ هستند که نگذارند یک خانم ازشون سوء استفاده کنه.

عرف، شرع، قانون، حتی متاسفانه ما خانم ها، همه حق رو در هر چیزی به آقایون میدیم.

خانم ها خیلی ضعیف هستند در روابط.

به جای اینکه بخواهید چیزی یاد برادرتون بدید، از حضور در کنارش لذت ببرید.

اگر زنداداش تون اهل متلک و بی ادبی هست، به یکی از فامیل که صبورتر هست بگید باهاش تماس بگیره و از طرف شما بگه فلانی، فلان رفتارت و حرفهات خیلی آزاردهنده است. اگر خواهان احترام هستی رعایت کن. دیگه هم قضیه رو کش ندید.(البته مستقیم یا غیرمستقیم رو خودتون تصمیم بگیرید)

به داداشتون هم نگید.

و یک سوال از دوستان  با همسری که بشدتتتتتتت قربان صدقه مادرش میره و میبوسدش و همش نگرانه نکنه ...

تامیتونی حداقل واسه خودت بچه هات به هرروشی پس انداز کن فقط چون اینده ی زندگیت باشوهرت معلوم نیس حداقل ازپس خودت بربیای 

سلام خوبید  چند مدته با خانواده شوهرم بخاطر متن سازی و بی احترامیای همیشگیشون به مشکل خوردم حت ...

خوش اومدی عزیزم.

سعی کن خودت رو دوست داشته باشی و فاصله رو در رابطه حفظ کن. 

من به این نتیجه رسیدم که با تغییر باور ، دوست داشتن خود ، کاهش صمیمیت ، و شکستن بتها کارمون تموم نمی ...

ببین عزیزم، قرار نیست به همه جواب بدیم.

من خودم جواب هیچکس رو نمیدم. اما بهش میفهمونم که داری پاتو از گلیمت بیرون میگذاری.

اگر همه این موارد رو به دقت عمل کرده باشی دیگه مشکلی نباید برات پیش بیاد.

من تمام مشکلاتم با فقط دوست داشتن خود حل شد.

الان با صمیمیت ممنوع و بت شکنی دارم انتقام گذشته رو میگیرم.

وقتی خودت رو عمیقا دوست داشته باشی، به خودت و حرفهات اطمینان داری.ارزش خودت رو میدونی و وقتی هر کس هر حرف بیجایی میزنه، عکس العمل مناسب رو نشون میدی در جا.

حالا حتما به صورت جواب دادن نیست.

گاهی یک کلمه کلی میگی تا همه تکلیفشون رو بدونن.

گاهی یک نگاه معنادار میکنی.

گاهی جات رو عوض میکنی.

گاهی طرف رو صدا میکنی و باهاش حرف میزنی.

آدم ها ترسوتر از اون هستند که نشانه های قدرت رو در تو ببینن و باز هم به کار زشتشون ادامه بدن.

فقط باید نشانه های قدرتت رو نشونش بدی.جدی بودن، محکم بودن، شوخی نداشتن، حد و مرز داشتن اینها همه نشانه هایی هست که پالسش به افراد میرسه.

وقتی توی جمع زیاد میخنده آدم، یا توی هر بحثی شرکت میکنه، یا با هرچیزی موافقت میکنه، یا خودشیرینی میکنه، یا چاپلوسی میکنه، یا احترام اغراق شده به کسی میگذاره، این فقط یک پالس میده به دیگران، میگه من بازیچه ی خوبی هستم، بیاین با من بازی کنید. بیاید عقده هاتون رو از بچگی تا حالا سر من خالی کنید. من قدرت حرف زدن ندارم.

دقیقا  ملکه هوش خوبی داره . علاقه مندیش به شوهرش و دست کم گرفتن خودش و دوست نداشتن خودش ،باعث ...

مرسی عزیزم.

ما هم از شما خیلی چیزها یاد گرفتیم.

متاسفانه این خود کم بینی در اکثر خانم های ما هست.

جامعه بهشون اجازه نداده خودشون رو باور کنن.

از یک طرف تربیت اشتباه خانواده، که منجر به رفتارهای اشتباه میشه، از یک طرف هم آزار و اذیت و سرکوب های خانواده همسر، از زنان ما یک سری خانم هایی می سازه که قدرت درونشون رو نمیبینن.

کار خوبی کردی بیتا جان. به جای اینکه هر روز پات بیشتر در گل فرو بره، کشیدی کنار و با یک چهره جدید ر ...

ممنونم ازتوضیحتون بانوجان

اتفاقا من نزدیک به دوسال همین کاروکردم که اشاره کردی

یعنی هرچی اومدن وگفتن چت شده چرامثل قبل قاتی نمیشی؟ گفتم فشارزندگی دست تنهابودن توشهرغریب ایناخیلی اذیتم داره میکنه. اصلاااا شمشیروسمتشون نگرفتم. ولی اصلاول کن ماجرانبودن. 

تااینکه برای اولین بارسکوت نزدیک به چهارده ساله راشکستم وگفتم رفتارتون ازارم میده. 

این قضیه براشون تازگی داشت

هیچ وقت نگفته بودم که رفتاراتون اذیتم میکنه

امایبار شماگفتی یکبار یکیشونوبکش کناروبگو

ازشوخی ها وتوهینهاتون خسته شدم. جمع کنیدبساط تونو واتفاقاااااا عالی بودپیشنهادتون. 

قدرت گرفتم تاحرفمو بزنم

چون وقتی ازمامانم یاپدرم مشورت میگرفتم

میگفتن وای توچه حساسی دختر. اوناخوبن توسکوت کن توخوب باش. همسرمم همینارومیگفت. 

امایکباربیان کردم وراحت شدم. 

البته بعداز بیان دلخوری خ ش داشت میرفت توهمون فازی که گفتی یعنی تماما داشت هرحرفی رونثارم میکرد

وهرروز زنگ میزد ومیگفت میخوام مشکلاتوحل کنم

که من چون فقط یکبارلازم دیدم حرفموبزنم سرطنابوبقول شماول کردم. یعنی گفتم شنیدنی هاروشنیدم گفتنی هاروگفتم دیگه حوصله مساله جدیدندارم

وبرای همیشه خودمودریغ کردم.یعنی قدرت گرفتم. 

منتها بایکباربیانش. نه بیشتر. 

شکرت خداجون
بیتا جون از خوندن سرگذشت متحول شدنتون  خیلی لذت بردم.  من چندان آسیبی ندیدم  فقط یکی ...

چون گفتی مذهبی هستی ازهمین نگاه باهات صحبت میکنم  

خودمم به غلط همین طورفکرمیکردم. یعنی لبخند مراعات ملایمت با بندگان خدا داشتم. اما به یه جایی رسیدم که فهمیدم. همه اینهادرست. امآااااااا

من هم بنده خداهستم

احترامم به همون اندازه هست که قراره برای بقیه قایل باشم. 

اگه رفت وامدروشروع کنم حرمتم ازبین میره

وخدا ازم راضی نخواهدشد. بی حرمتی من یعنی بی حرمتی کعبه. 

بااطمینان میگم فعلا اگه شک داری شروع نکن. 

امابه خودت قول بده هروقت قوی شدی تاحدودی رفت اومد کنی.ولی ازطرف دیگه بظاهر نشون بده مشکلی نداری باطرفت. صحبتی نکن ازش کلا توزندگیت. 

وقاتی مسایلش شدن هم نشو. اون خودش خداداره. 

ماخداش نیستیم. 

فقط اگه کسی توروتحت فشارگذاشت برای ایجادرابطه

بهانه بیار وبگو من مشکلی باهاش ندارم

فقط مشغله دارم وگرنه ایشون عزیزمنه ووو. 

چون اشتباه افرادی که اولش جسارت پیدامیکنن

اینه که به همه اعلام میکنن وخودشونوتابلومیکنن. 

بمرور توپله های بعدی این حالت درونی ترمیشه

خلاصه اینکه حتمارابطه باهاشوازسربگیر

امافعلاعجله نکن. بزار محکمترشی

هنوز جوانه هستی نزار ناخواسته ویاخواسته لهت کنن. 

شکرت خداجون
در همسایگی ما یه خانمی بود دوتا پسر داشت، خیلی بافرهنگ هستند، به دوتا پسراش حتی خونه داده بود و کلی ...

اول صحبتتون گفتید که خانواده بافرهنگی هستن...

پس با وجود خوب بودن خونوادشون این رفتار دو عروس خیلیییی زیاده رویه،پسرا هم زیاده روی کردن...

بنظرم اونا دیگه از اونور بوم افتادن و هدف این تاپیک و بانو ارتمیس هم اصلا همچین چیزی نیست

عروس اون خونواده اصلا مهارت ارتباطی نداشته که بخاطر یه حرف ۹ سال قطع رابطه کرده!!

میتونست جور دیگه ای برخورد کنه