2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317070 بازدید | 1712 پست

بچه ها تاپیکای من رو ببینید میفهمید ک چ شوهر گند اخلاقی دارم خانواده شم ک از خودش بدتراز همون روز اول بچه بودم نفهمیدم اینا هم اذیتم کردن خدا شاهده هرکاری براشون کردم اما نفهمیدن 😔شایدم فهمیدن وچیزی نگفتن من خواهرشوهرامو دوس دارم دلم میخاد باهاشون رابطه داشته باشم ولی شوهرم کاری کرده هیچکس خونمون نمیاد منم اخلاقم شده مثل اون ماجرا از اینجا شروع شد ک ماه رمضون رفتم خونه مادرشوهرم دیدم خونه بهم ریخته هس غیرتم نکشید پاشدم خونه رو ازته ته جمع کردم همه جارو شستم تمسز کردم شد دسته گل مادرشوهرمم خوشش اومد بفد ده روز مادرشوهرم ب مناسبت اینکه خواهرشوهرم ک کلا ماجراش مفصله از ی شهر دور اومده بود خونشون مادرشوهرم همه رو افطاری دعوت کرد الا ما منم خیلی ب دل گرفتم وناراحت شدم بخدا من خیلی سرزبون داروزرنگم بقیه جاریام ک مادرشوهرم اینا همش میگن تنبلن وکثیف بشقابشونم برنمیدارن بعد همه رو دعوت کرد مارو نه منم ب دل گرعتم گفتم دیگه نمیرم 😔گذشت تا ...بخدا همین جاننوشتم ترسیدم بگین زیاده بمونین بگم ب راهنماییتون نیاز دارم خانوما راهنماییم کنین @بانوآرتمیس  

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

تابستون ک اونا لاغ دارن هرسال میرفتم چون ارزش نمیدادن امسال نمیخاستم برم وهم اینکه کنکور داشتم من نرفتم بقیه رفتن شوهرمم رفت کمک کرد دو سه هفته کلا از صبح میرف تا شب دیر وقت بعد این مادرشوهرم اصلا هیچی نمیداد بیاره برامون ن زردالو ن البالو ن گردو ب بقیه میداد ب این نه بعد من کرونا گرفتم شوهرم گفته بود کرونا گرفته مریضه پدرشوهرم گفته بود اینا بهانه هس از زیر کار دربره بعد تموم شدن کارها یا خوف میشه یا میمیره ایشالا منم ک اینو شنیدم خیلی ناراحت شدم اینم عوض احوالپرسیشون بود رفتم ب مامانم گفتم اینجوری گفتن منم دوتاخواهریم مادرم خیلی ناراحت شد گف اخه این چ حرفیه تو ک نوکرشون نیستی @بانوآرتمیس  

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش من دیگه نرفتم وشوهرم میرف کاراشکن رو میکرد چون با مادرش قهر بود هیچی نمیخورد ادنجا گرسته میومد خونه من اون خواهرشوهرم ک گفتم شهر دوره تازه فهمیدم وقتی شوهرش زنده بود بای مردی دوس بود اونم زن داشت اینو میوورد خونشون شوهرشم بیچاره مرد الان صیغه اون مرد شده من واقعا این خواهرشوهرمو خیللللی دوس داشتم ولی همینکه اینجوری فهمیدم ازش خیلی ناراحت شدم کلا از ادم خاّین متنفرم باهاش کلا قطع ارتباط کردم گدشت تا دوماه پیش منو شوهرم بد دعوامون شد منم میخاستم برم قهر ک خودشزنگ زد ب مامانم اومد خونمون اینجا هم دعواشون شد نگو اون یکی خواهرشوهرم طبقه بالا ک خونه جاریمه گوش میده شوهرم ب مادرم گف دختر خواهرت ج ن ده هس درحالیکه وخر خالم دختر خ بیه دوس پسر دا ه ولی خب ب ما چه مادرم هم برگشت گف تو ب اون چیکار داری خودتو جمع کن شوهرمم خیانتکاره شوهرم هی تکرار میکرد مادرم برگشت گف ج ن ده خواهرته ک معلوم نیس زندگی کدوم بدبخت رو بهم زده همین حین اونیکی خواهرشوهرم اومد ت  شنید ب مادرم گف چیشده مامانمم گف اونم گف با ی حالت مسخره ک طلاق دخترتو بگیر برادر ما اینه مادرمم ناراحت شد گف اخه طلاقشو نمیده بعدشوهرم گف خانواده من اینو گوه حساب نمیکنن مادرم گف غلط میکنه مادرت دختر منو نفرین میکنه بعد خاهر شوهرم گف چرا مادرمو فحش میدی مامانم گف من همین دخترودارم یعنی چی گفتن ایالا بمیره بعد الان خواهرشوهرم رفته ب همه چن تا هم گذاشته رو حرفای مادرم گفته الان همه باهام قهرن منم همش ناراحتم اخه جاریام همش پز میدن ما با فلان خواهرشوهر رفتیم بیرون الان اون خواهرشوهرم ک شهر دوره خونه مادرشوه مه هرروز پز اونو میدن بنظرتون باهاشون اشت یکنم واگه اره چجوری اینکارو بکنم

بعدش من دیگه نرفتم وشوهرم میرف کاراشکن رو میکرد چون با مادرش قهر بود هیچی نمیخورد ادنجا گرسته میومد ...

عزیزم جاریا با خواهرشوهرت بره بیرون مگه افتخاره؟ 

پز دادن داره؟ 

رشد کردن و پیشرفت کردن پز دادن داره 

اینجا فقط میگن خودتو دوست داشته باش 

پس خودتو دوست داشته باش و مشغول خودت باش و به جاری ها هم کاری نداشته باش و ازشون فاصله بگیر، ازشون بی خبر باش، بی خبری خوش خبری

سلام بانو آرتمیس عزیز بدون اغراق میگم من چند وقت بود دعا میکردم و حتی به امام زمان (عج) توسل کردم که ...

فقط بگووووو چرا تا الان موندی و دواام اوردی😐😐😐😐😐😐

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
@بانوآرتمیس   س لطفا بخون بخدا شوهرم دقم داده همش میگه تقصیر ت  هس همش دعوا داریم

تعجب میکنم چطور زندگی میکنی با همچین آدمی با چنین خانواده ای اینجا اکثرا خانواده های همسرامون آدمای مشکل دارین ولی این که بخوان توهین کنن و ما رو کلفت بدنن برا من یکی غیر قابل تحمله من که دوست دارم خانواده ی شوهرم جواب سلاممو ندن دیگه اون وقت شما ناراحتی که جاریات با خواهر شوهرات رفت و آمد دارن خودتو ناراحت نکن دوست عزیز ارزش ندارن اینطور آدمایی

اما وقتی باهاشون معمولی برخورد می کنید، هیچ پالس خاصی بهشون نمیفرستید. معمولی میرید، معمولی میاید، ...

ببخشید این متنتونو خوندم حالا مت دقیقا هیچ اهمیتی نمیدم و واقعا خودمم دنبال خودشیرینی نیستن از اول هم سکوت کردم ولی ی جاری دارم خیلی خودشیرینی میکنه و اگه ی چیزی بگه جوابشونو مسده بعد میبینم از جاریم بیشتر میترسن و ازش حساب میبرن

ببخشید این متنتونو خوندم حالا مت دقیقا هیچ اهمیتی نمیدم و واقعا خودمم دنبال خودشیرینی نیستن از اول ه ...

اینطوریه دیگه هرچی بی ادب تر احترامت بیشتر به خدا من انقد احترامشون گذاشتم از اول که حد نداشت دیروز از کارم زدم با اینکه بهمم خیلی بد کردن چند وقت پیش رفتیم با همسرم خریداشونو کردیم شب از بیرون که بر میگشتیم یه متلک آبدار نثارم کردن منم سکوت کردم اومدم خونه کلی دعوامون شد با همسرم ازشون نمیگذرم به خدا واگذارشون کردم الانم مهمون دارن دعوتمون نکردن چون همیشه دعوت میکنن ناراحتم که بی محلمون کردن ولی قسم خوردم دیگه محبتمو بهشون تعطیل کنم هرگز دیگه فراموش نمیکنم رفتارشونو چون خوبی میکنی اینطور محل نمیذارن بهت

کاملاموافقم.  موضوع دوست داشتن خودمون خیلی مهمه.  دومین تاپیک بانو کلی درباره این مساله ...

بهترین راه حل واقعا عالیه 

حتما امتحانش میکنم 

خواهر جان من چنتا مسئله ای  که دارم، وقتی با منظور و خبیثانه ازم سوال یا کاری رو میخان نمیتونم خشمم رو کنترل کنم در حالی که اکثرا اون مسائل برام حل شده هس و خودم باورشون دارم 

مثلا در مورد بچه ازم سوال میکنن که چرا اقدام نمیکنین نمیتونم آروم جواب بدم که سوالتون خصوصیه.یجوری با عصبانیت میگم همه متوجه میشم خیلیم از این موضوع ناراحتم.

دوم  من ازوقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم،خیلی از خودم بدم میاد 😐حرصم میگیره چرا اون کارا رو کردم چرا خودمو کوچک کردم چرا خودمو حقیر کردم من سه سال خودمو برده کرده بودم 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
دوستان گلم موضوع درجاعکس العمل مناسب نشون دادن مربوط به مهارت هوش اجتماعی هست.وبایداونوپرورش بدیم با ...

بیتا جان 

من اینقدر خجالتی بودم که وقتی جایی میرفتم روم نمیشد حالت نشستم رو تغییر بدم 

وقتی برمیگشتم خونه از بس خشک و معذب نشسته بودم عضلات پاهام درد میکرد. 

آرایشگاه میرفتم روم نمیشد خواسته ام رو به آرایشگر بگم. 

و...... 

حتی الان بعضی مواقع نمیتونم خواسته ام رو به مامانم یا همسرم بگم. 

ی ترسی ی حال بدی دارم. 

همین چند روز پیش آدرس جایی رو از مامانم پرسیدم 

مامانم گفت آره بلدم چی خریدی؟ 

ی چیزی بود که نمیتونستم جواب بدم نمیدونم ترس، خجالت یا چی... 

با ی صدایی که انگار از ته چاه در میومد گفتم :گل خریدم 😐

همسرمم بعضی وقتا ی سوال ساده میپرسه. 

نمیتونم جواب بدم، انگار که روم نمیشه

تو بعضی موارد حرف زدن خیلی خیلی سخته برام😔

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

بانو راجب شغلهای ناخن کاری مژه کاری شنیون اینا نظرتون چیه برای یه خانم متشخص

احساس میکنم ابهت نداره بخوام برم سمتشون

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
اینطوریه دیگه هرچی بی ادب تر احترامت بیشتر به خدا من انقد احترامشون گذاشتم از اول که حد نداشت دیروز ...

اره بخدا کاش بانو جان در این مورد بیشتر توضیح میداد شوهر من همیشه مراعات خانوادشو میکنه هیچ وقت ب خاطر من کوچکترین حرفی نزد بهشون فقط قطع رابطه میکنه اگه چیزی بشه اونام ک براشون مهم نیست اگه بری خونه مادرش رفتی اگه نری حتی ی زنگ نمیزنن بگن پاشین بیایین خوب ادم ناراحت میشه

سلام دوستای خوبم من قبلاً مثلا تو زمانی که عقد بودیم همسرم برام لباسهای خوبی می‌خرید  البته ح ...

بانو قبلا گفتن بخاطر کارهای اشتباه ک قبلا انجام دادید خودتون رو سرزنش نکنید.  با خودتون بگید با عقل و اطلاعات  اون زمانم اون کار بنظرم درست بوده. 

سرزنش خودش مصداق بارز دوست نداشتن خود