2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317145 بازدید | 1712 پست
سلام بانو جان من یه سازنده بتم اونم بت کبیر  بزارید بگم  قبل ازدواجم مشکل داشتم و تمام ...

عزیزم 

من یه راه حل دارم که نتیجه داده .میخوام مطرحش کنم ببینم به کار شما میاد :

قبلا که مجرد بودم ، میرفتم خونه مادربزرگم (مامان مامانم )

دو تا زن دایی هم داشتم که خیلی دوستم داشتن و هر وقت من میخواستم برم اونجا ، میگفتن گرانبها بگو با هم بریم تا گپ بزنیم و خوش بگذره ...

تا میرفتیم خونه مادرجونم ، مادرجون میگفت : گرانبها چای درست کن .هنوز لباسامم در نیاورده بودم !!

یا شام میخوردیم میگفت گرانبها ظرفا را بشور و ...

زن دایی هامم خودشون را به بچه هاشون مشغول میکردن !

حرص میخوردم شدیدا ...

این راه حل را پیاده کردم : نمیذاشتم مادرجونم حرفی بزنه .تا میرسیدم خونه شون ، قبل از لباس کندن می گفتم : مادرجون من چای را دارم میرم بذارم   

بعدش موقع ظرف شستن ،مادرجونم تا میگفت گرانبها پاشو، منم میرفتم آشپزخونه و بلند بقیه را صدا میزدم .اینجوری: 

مثلا زن دایی زهرا ! عزیزم من ظرفا را کف زدم ممنون میشم بیای آب بکشی :) 

یا زن دایی مریم ممنون میشم لیوانای چای را بیاری بشورم :)

یعنی بلاخره این تنبل خانم ها را از جاشون بلند میکردم ..کم کم کارها تقسیم شد .یکدفعه نه ها .کم کم .

اولین چیزی که آزرده میکنه ما را تو این صحنه ها ، این هستش که از درون منفجریم .میخوایم مقابله کنیم .میخوایم که بهشون بگیم آهاااای تنبل ها پاشین دیگه لعنتیا !

راه حل هایی که به ذهن مون میاد خوب نمیشه

ولی اگه بیاییم در جهت همون آبی که اونا هستن ، میتونیم حداقل کمی از وخامت اوضاع کم کنیم ...رفته رفته میبینیم که یه سبک جدیدی ایجاد کردیم ...دیگه بعد از 10 جلسه ، بعد از یک سال ، کسی انتظار نداره ما تنهایی کار کنیم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا مسخرم نکن دیگه

عزیزم فکر کردم سوال میکنی چی برام از بیرون بگیره من قصد مسخره کردن نداشتم اشتباه متوجه شدم من اگه جای شما باشم خیلی محکم و قاطع به همسرم میفهمونم که خساستش داره اذیتم میکنه رک بگو رفتارت درست نیست تو نسبت به من مسئولی باید وظایفتو انجام بدی خرجی دادن هم بخشی از وظیفه ی همسریته باید حمایتم کنی وسلام

عزیزان  اکثریت مشکلات ما ریشه اش یه چیز 

عدم اعتماد به نفس و دوست نداشتن خود.

تا اون مشکل عظیم حل نشه هیچ مشکلی حل نمیشه. در راستای این تایپیک این جمله پر معنی رو از یه کتاب خوندم:

آنهایی که وحشت دارند دیگران چه فکری درباره آنها میکنند افرادی اند که نگاه منفی نسبت به خود دارند و میترسند این واقعیت را در چهره دیگران  ببینند....

و نتیجه اش میشه تلاش برای راضی نگه داشتن بقیه و پایمال کردن حقوق خودمون

خجالت بکش میونه عروس بلا خانواده شوهر بد نکن بذار ملت زندگیشون بکنن

ایشون مدتهاست وقت و انرژیشون رو میزارن که رابطه ادمها در بلند مدت پابرجا و سالم باشه ...

وگرنه تزهای خوش و خرم بودن به بهای داغون کردن بلند مدت روابط و حقیر کردن خود رو همه ی تاپیک ها و پیج های خانم های قری و عروس باب میل مادرشوهر دارن ارائه میدن 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

پس چی بگم خواهر من خب نمیده من میگم کم توقع ولی اون میگه من ولخرجم

عزیز جان به نظرم این تصور شوهرتان از شما یک شبه بوجود نیومده که  یک شبه عوض بشه .

شما هم مثل ما رو خودتون و روی رشدتون کار کنید  از وظایف خونه داری و شوهر داری و ... کم نزارید  همزمان احترام خودتون رو حفظ کنید مثل مراقبت از خودتون و اهمیت دادن به ظاهر خودتون .

وقتی برای خودتون عزیز شدین برای همسرتان هم عزیز میشین و منطقی باهاش صحبت کنید که حس بدی می گیرید ازین که  هر لحظه ازش پول درخواست کنید و ازشون بخوایین هر ماه مبلغی واریز کنند 

عزیز جان به نظرم این تصور شوهرتان از شما یک شبه بوجود نیومده که  یک شبه عوض بشه . شما هم مث ...

بخدا خیلی سعی میکنم شوهرم از اول اینجوری بود همیشه مخالف بود بهم پول بده

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
ملکه عزیزم  نمیدونم خودت متوجه شدی چقدر پیشرفت کردی ؟  من حتی میبینم مدل صحبت هات در کام ...

دقیقا گرانبها جان عزیز ، من هم متوجه این تغییرات توی ملکه شدم . الان شاید خودش متوجه این نباشه . چون همه دوست داریم یهویی همه چیز عوض شه و خوب بشه در حالیکه تغییرات تدریجی اتفاق میفته

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن 
عزیزم  من یه راه حل دارم که نتیجه داده .میخوام مطرحش کنم ببینم به کار شما میاد : قبلا که مجرد ...

سلام عزیز جان 

یک دنیا خوشحال شدم جواب دادید

این روش رو امتحان کردم بشدت گارد گرفتنو به شوهرم همونجا گفتن پاشو ظرفها رو آب بکش و یا اخم کردن و اصلا خودشون رو زدن به اون راه 

عزیز جان شرایط اینجوری هست همگی تو خوب نشستیم مادر شوهرم میگه پاشو جایی بیار همین که تموم شد میگه پاشو جمع کن 

بمحض نشستن میگه پاشو پنجره رو باز کن گرمه 

دوباره همین که میشینم پاشو بع پسرت اب بده 

و ... اونقد دستور میده که جایی واسه صدا کردن کسی نمیزاره رسما همه چی رو میخاد بندازه گردن من 

سر این کار کردن چندین ساله بشدت در اختلافی

به همسرممیگم خوب چرا به دخترش چیزی نمیگه میگه تو عروس خونه ای وظیفه تو هست و گاهی هم حق رو بمن میده و رفت اما رو گم کردیم 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

در مورد بت بچه هاگاهی این بت ها مفیده 

مثلا تو خانواده همسرم برادر شوهرم رو بت کردن اونقدددد واسه خودشون بت کردن و پیش بقیه هم که کسی جرات نمیکنه رو حرفش حرفی بزنه 

حتی ما میریم اونجا دیگه اگه برادر شوهرم باشه شوهرم مثل بره میشه

حتی پدر شوهرم هم بره میشه 

و همین برادر شوهرم برده حلقه به گوش مادرشه 

مادرش رو میبوسع و پول میریزه سرش 4 ملیون تو جمع میپاشه سرش و ... 

همین برادر شوهر شده عصای دست مادر که همه به حرف مادره باشن

این بت سمی برای منه اما یه بت و غول چراغ جادو برای مادر شوهرم 

گاهی خوبه ما هم همچین بتی داشت6 باشیم واسه اهدافمون

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

سلام بانو ارتمیس جان 

چقدر خوبه که با تاپیکت می‌فهمیم ریشه اشتباهات ما کجاست. اتفاقا دست گذاشتی روی یکی از ریشه ای ترین مشکلاتا و اصلی ترین اشتباه ما تو رابطه با خانواده همسر. گفتی سلام علیک عادی داشته باشیم. میشه بقیه نکات را هم بگی؟ ببین همسرمن یه مشکلی داره و اونم اینه که انتظار احترام خیلی زیاد از طرف به مادرش رو داره درصورتی ک مادرش تا اونحد احترام من رو نداره. چجوری باهاش رفتار کنم؟ خودشم خیلی مادرشو بلد میکنه. دایی شوهرم مرده همش انتظار داره کنار مادرش باشم ک غصه نخوره درصورتی ک وقتی مادربزرگ من فوت شد هیچکس به فکر روحیه من نبود. 

جان جانانم💗💕