2777
2789
عنوان

حرف حساب درباره نماز خوان کردن اطرافیانمون

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 72 پست
یعنی چی هم رایی؟. خب وقتی علاقه ای نداری که نمیخواد. من اینو واسه والدین و افرادی گذاشتم که خودشون ...

یه موقعایی هم تلقینه البته.... انشالله که تو دوران بارداری میخونم

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
قبول ندارم.چون سه تا از بچه های همین دورزمونه اطراف من هستن دهه هشتاد و نود. ولی من وقتی نماز میخون ...

بچه هاتونن اگه هستن که خوشبحالتون فک کنم یه کشش ذاتی هم باید داشته باشن نمیدونم خدا به راه راست هدایتشون کنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه موقعایی هم تلقینه البته.... انشالله که تو دوران بارداری میخونم

چطور تلقین درسته اما نماز نه؟ مثلا طرف میگه همه چیز تصادفیه اما خدا نیست.میگم‌چطور تصادفی بودن وجودداره اما خدا نه.

ولی من اصلا حواسم نبود طبق معمول میخواستم دعا کنم هیچ تغییری هم اونروز نکردم که بگم این نماز الان یه کاری واسه من میکنه این آیه بازدارنده رو هم بعدش خوندم.

بچه هاتونن اگه هستن که خوشبحالتون فک کنم یه کشش ذاتی هم باید داشته باشن نمیدونم خدا به راه راست هدای ...

نبابا من مجردم.دختر عموم اینا هستن.

والدین و بقیه افراد نزدیک نمازخونشون مشکلات رفتاری زیادی دارن که هیچکدومش دراون من نیست. بنظر من دلیل اینکه همراه من علاقمندمیشن دقیقا همینه.کلاس رقص هم میره یکیش.

البته خب قطعا استثنا هم هست نوح هم فرزندش ناخلف شد.

چقدر تاپیکاتون عالیه استارتر عزیز، واقعا لذت بردم خانومی ، الهی که همیشه سلامت باشید 😍🌹

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
چقدر تاپیکاتون عالیه استارتر عزیز، واقعا لذت بردم خانومی ، الهی که همیشه سلامت باشید 😍🌹

عزیزمی🤩

قطعا تو بی نظیری که همچین انرژی از این پست گرفتی.

متشکرررم 

همچنین تووو🤩

عزیزمی🤩 قطعا تو بی نظیری که همچین انرژی از این پست گرفتی. متشکرررم  همچنین تووو🤩

لطف داری گلم ، هم پستتون عالیه ، هم جواب دادن شما به دوستان 😘💖

خیلی ممنونم جانم 😍💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ممنووونم. خوااهش میکنم🤩حتما عضو کانال استاد شجاعی شو🤩

چشم عزیزم ، آدرسش رو برام میذارین؟

رو من تاثیری نداشت

راستش رو منم نداشت

سطحي بود🤦🏼‍♀️😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچگی فقط بچگی رو شکل میده

من تو بچگی از مامانم یاد گرفتم نماز میخوندم

تا راهنمایی و دبیرستان اعتقاداتم به کل تغییر کرد دیگه نخوندم با اینکه مامانم همیشه میخوند

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍