2777
2789
عنوان

حرف حساب درباره نماز خوان کردن اطرافیانمون

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 72 پست
اونی که نماز نمی خونه یه بار امتحان کنه :با عشق به خدا نماز رو شروع کنید موقع سجده وقتی فقط  وف ...

نرم نرمک می رسد اینک اذان،خوشبحال عاشقان🤩🤩🤩

خداای من چیکار کردی که همچین نمازی نصیبت شده ماشاءالله 

به نظر من مشکل اصلی کسانی که والدینشون نماز می خونن خودشون نماز نمی خونن اینه که دین بهشون ارثی رسید ...

و اینکه والدینشونم اصولی نمازنمیخونن.

و یسری آدما بااینکه خیلی خوبن خییلی بی تفاوتن نسبت به سرنوشت بچه هاشون تو این موارد.بقول دوستم:انگار ما ازاول خودمون باید همه چیزوبدونیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من مشکل اصلی کسانی که والدینشون نماز می خونن خودشون نماز نمی خونن اینه که دین بهشون ارثی رسید ...

یادمه تو سن نوجوانی چقدررر بابابام سر موضوعات مذهبی و اعتقادی و اجتماعی و...بحث می کردم

و قربونشون برم بابام هم چقدرر صبورانه جوابم رو می دادن

گاهی خودشون مطالعه می کردن

گاهی هم کتاب می خریدن و در اختیارم میگذاشتن

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
و اینکه والدینشونم اصولی نمازنمیخونن. و یسری آدما بااینکه خیلی خوبن خییلی بی تفاوتن نسبت به سرنوشت ...

من قبول دارم که بعضیا والدین خوبی ندارن اما این دلیل بی نمازی نمی شه چون خدا اگه راهی رو بسته قرار بده راه دیگه ای رو برای انسان باز میذاره خدا عادل و حکیم هس پس هیچ توجهی برای نماز نخوندن نیس😊

یادمه تو سن نوجوانی چقدررر بابابام سر موضوعات مذهبی و اعتقادی و اجتماعی و...بحث می کردم و قربونش ...

خدا حفظشون کنه.

من جهت مخالف بابام میخواستم رای بدم مثلا میخواستم با قلدری بگم که آقا من طرفدار فلانی نیستم نمیخوام 

از طبقه بالا بخواهرم گفتم.باورت میشه حتی نگفت خب رای بده کی جلوتو گرفت.یسری مردای قدیمی خیییلی صبور و با سیاستن.

حالا یکی دیگه بود باید انچنان دعوایی با بچه ش میکرد یا میگفت حالا تو چه عددی هستی 

که ممکنه تا عمر اون بچه تو ذهنش میموند و زمینه یسری چیزای دیگه رو در آینده براش فراهم میکرد.

حتی یبار هم دوسه نفر اینقد بد گفتن از عقایدش ولی واسه کسی دیگه 

حتی نگفت بدنگید به کارش ادامه داد بلند شد رفت.اون ۳ نفر وقتی گفتن این در جبهه مخالف شما بود اینقد خجالت کشیدن و تعجب کردن 

من قبول دارم که بعضیا والدین خوبی ندارن اما این دلیل بی نمازی نمی شه چون خدا اگه راهی رو بسته قرار ب ...

قطعا دلیل بی نمازی نمیشه خودم تو نظرات گفتم مادر من هررگز نمازنخوند.

از عوامل داریم میگیم.

وگرنه یکی از اصلیترین عامل دوس پسر داشتن اینه که والد غیرهمجنس یا برادر محبتی نداشته به دختر.

درصورتیکه هستن دختراییکه طعم محبت نچشیدن اصلا. ولی کج نرفتن هرگز 

خدا حفظشون کنه. من جهت مخالف بابام میخواستم رای بدم مثلا میخواستم با قلدری بگم که آقا من طرفدار فلا ...

خدا حفظشون کنه همه پدها رو

مخصوصا از نوع پدرهای ما😍

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
نرم نرمک می رسد اینک اذان،خوشبحال عاشقان🤩🤩🤩 خداای من چیکار کردی که همچین نمازی نصیبت شده ماشا ...

فقط اون لحظه نماز خودت رو ببین وخدا  و به هیچ چیز فکر نکن خدا خودش میاد به کمکت و کل وجودت می شه اطاعت ببین اون  رکوع و سجده رفتنات چقدر زیبا می شه