2777
2789

ماجراازاونجایی شروع شد که همسرمحترم گف حوصلت سرمیره برو باشگاه ثبت نام کن حالاهفته ای فوق فوقش 3روز برما باشگاه از طرفیم میگه لاغرنشیاهمینجوری تفریحی برو🦦4ماهه ازدواج کردم تاقبل این همیشه مراقب خوردنم بودم چون بشدت رو شکمم حساسم اضافه وزنم دارم وزنم 70بود الان شدم 73

بعدحالافک کنم ی جاییشو اشتباه میزنم دقیقاازروزی ک دارم میرم باشگاه حس میکنم ورم کردم چاق شدم شکمم بادکرده😐همون 3روزم نمیرم گور بابای شهریه💔

انقد سراین موضوع عصبی وافسرده ام که سر همسرجان خالی میکنم حرصمو

بنظرتون اشتباه میزنم چیزیو😬

اولین بارمم نیس باشگاه میرم قبلا میرفتم

چن سالم هست که رژیم فستینگ16:8 میگیرم

شاید زیاد میخوری بعد باشگاه

ربطی نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردنمم زیادشده ولی وعده بعد باشگاهمو مراقبم همیشه

خب دیگه

بحث اونه

باشگاه چاق نمیکنه

عضلات دم میکنن ولی چاقی نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب دیگهبحث اونهباشگاه چاق نمیکنهعضلات دم میکنن ولی چاقی نه

حو من ازروزاول تاحالت دم موندم چرا🤣

بخدا حس میکنم قشنگ ورم دارم بعدافسردگی میگیرم

خونه نامزدمم ک میرم میمونم البته زیادمیخورم فک کنم ازاینه☹️

منم بدنم پف کرد ولی وزنم کم شد گفتن به خاطر اینه که ماهیچه اب گرفته نمیدونم همچین چیزی تخم مرغ ابپز بخور وقتی میبینی گشنته و داخل تمرین هم همش اب بخور کلا اب خوردنت زیاد باشه بعد چن مدت  پف بدنت میخابه  گفتی اومدی برا کاهش وزن؟

حو من ازروزاول تاحالت دم موندم چرا🤣بخدا حس میکنم قشنگ ورم دارم بعدافسردگی میگیرمخونه نامزدمم ک میرم ...

عزیزدلم زیاد میخوری

ربطی به ورزشت نداره

باشگاه رو ادامه بده و درست غذا بخور

خوب چهارماه ازدواج كردي هورموني هست خانمي ربطي به باشگاه نداره خوردنت كنترل كن

وای ن نمیخام ازاونایی باشم که شوهربهشون میسازه و تپل میشن😩جالاشوهرم خودش نی قلیون انقدلاغره

وای دختر حتما برو ورزش کن، نه برای لاغری، برای سفت شدن بدن، انشالله وقتی باردار شدی دلیلشو متوجه میشی، انقدر مهمه ماهیچه ها قوی باشه با اینکه من خیلی یوگا و ورزشهای سبک میرفتم ولی میگم کاش بدنسازی رفته بودم ، بعدشم حتما میرم چون روزگار پیری هم همینه