2777
2789
عنوان

حرف حساب درباره نماز خوان کردن اطرافیانمون

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه راجب همه چیزه، شیوه همسرداری.چگونه زیستن،تربیت کودک.رفتار با مردم.عزت نفس.افکار.. گذاشتم که پا ...

من شوهرم نمیخونه ولی خودم چرا میخونم همش دختر ۳ سالم ازم می پرسه چرا باباها نماز نمیخونن

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
بچگی فقط بچگی رو شکل میده من تو بچگی از مامانم یاد گرفتم نماز میخوندم تا راهنمایی و دبیرستان اعتقا ...

منم مامانم هرگز نماز نخوند ولی خودم اول وقت میخونم.

اینکه چرا عقایدتون عوض شد خودش جای بحث داره.

حتما ریشه محکم نبوده چون تو راهنمایی تغییر کردین.رفیق خودم خانواده ش نمازخون نمازو انچنان زیبا میخوند اما همه چیو کنار گذاشت چون اعتمادبنفسش تو خانواده داغون شده بود.

اینکه مادرتون چه رفتاری باهاتون داشت خیلی مهمه 

بعد هم اینکه این پست مختص کسایی هست که اخلاق خوبی ندارن غیبت زیاد میکنن اما ازاینکه فرزندانشون نماز نمیخونن خیلی ناراحتن.

منم مامانم هرگز نماز نخوند ولی خودم اول وقت میخونم. اینکه چرا عقایدتون عوض شد خودش جای بحث داره. ح ...

اره دقیقا مامان من

قطع رابطه میکنه

غیبت میکنه

فحش به اینو اون میده 

قضاوت میکنه 

ولی نماز میخونه و حجاب رعایت میکنه

من با همه خوبم قضاوت نمیکنم غیبت نمیکنم کسی هم بخاد پیشم غیبت کنه گوش نمیکنم پامیشم میرم هیچوقت هیچکس رو فحش نمیدم ولی نماز نمیخونم و حجاب آنچنانی ندارم

و به این موضوع مادرم واقعا گیرمیده با اینکه سرزندگی خودمم

البته اجازه نمیدم هیچوقت. ولی کوچکترین فرصتی گیر بیاره میگه که میگه... 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
ای بابا من که خانوادم از دم مذهبی ونماز خون بودن روز به روز نسبت به نماز بی خیال تر میشم اینو چی میگ ...

خانواده مذهبی و نماز خونتون اینکه چه رفتاری داشتن این خیلی مهمه.دقیقا هم پست من راجب همین والدین و افراده.

و اینکه استثنا هم وجودداره فرزند نوح هم ناخلف شد.

البته شاید شما بهتر از افراد مذهبی نماز خون باشید 

نماز  و مذهب نمودش باید توی رفتار آدم جلوه کنه.

مثلا خواهر خودم گاها نمازمیخونه مثلا یکهفته تا یکماه. تو این دوران اصلا غیبت نمیگه لباس مناسب می پوشه اخلاقش بهتر میشه ما نمیدونستیم فقط توجه میکردیم گاها تغییرمیکنه. تااینکه از دعواش با هم اتاقی مذهبی نمازخونش که دوس پسرداشت و به خواهرم تکیه پروند که نمازنمیخونه گفت. گفت که بهش گفتم من نمازخون نیستم ولی هروقت بخونم حرمتشو نگه میدارم توچی؟.

اره دقیقا مامان من قطع رابطه میکنه غیبت میکنه فحش به اینو اون میده  قضاوت میکنه  ولی ...

خب عزیزم اینکه دقیقا میشه همونچیزی که من راجبش تایپیک زدم. مگه بادقت نخوندیش؟

منم دقیقا حرف حسابم با همین پدرومادراست.

الان دختر فامیل خودم میدید خاله ش نماز میخونه اونم اول وقت  اما باوجود شوهر دنبال دوس پسر بود.حجاب خوبی هم نداشت اتفاقا.

بعد مثلا روضه برگزار میکردن تو مراسما.وخاله شم میگفت چرااین نمازنمیخونه.

دقیقا برعکسشم زن فامیل ما مقنعه ش بلندددد نماز اول وقت کربلا رفته اونم از ریا.غیبت مردم چشم و هم چشمی اعتمادبنفس بچه هاشو داغون میکرد 

خب والا که هر کی بخواد دین رو از این دو نفر یادبگیره تا عمر داره سجده نمیکنه.

خب عزیزم اینکه دقیقا میشه همونچیزی که من راجبش تایپیک زدم. مگه بادقت نخوندیش؟ منم دقیقا حرف حسابم ب ...

دقیقا 💔

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
دقیقا 💔

تاریخ به ما این راهو نشون داده.

یزید امام جماعت بود.شمر جانباز بود و صدبار قرآن رو تااخر خوند بارها مکه رفت،آخرشم امام حسین رو کشتن.

امام صادق فرمودن:مردمو از رو نماز خوندن قضاوت نکن چون عادت میکنن بهش.بلکه به راستگویی و امانت داری بشناس.

بعد کسی به احادیث معتبر که توجه نمیکنه رفتن سه چارتاحدیث یادگرفتن واسه حرص دادنمون فقط.

یادمه ینفری بود وای خدا یه احادیثی بلد بود که شاخ درمیاوردم همین خاله دخترفامیلمون 

میگفت حدیث هست کسیکه پیسی داره رو بدون هیچی باید طلاق داد.وحشت کردم وقتی گفت.

تاریخ به ما این راهو نشون داده. یزید امام جماعت بود.شمر جانباز بود و صدبار قرآن رو تااخر خوند بارها ...

ارزش فکر کردن ندارن واقعا