2777
2789

#حساب_کتاب

💥 فرزندم نماز نمی‌خواند...

درحالیکه من و همسرم، اهل نماز و عبادتیم!

- کمی به عقب برگردیم...

به همان سالهایی که هنوز باورهای کودکتان شکل نگرفته بود؛

شما به نماز می‌ایستادید و او لابلای بازیهای کودکانه‌اش، رفتارهای بعد از هر نمازتان را ضبط می‌کرد..

ذهن او پر شده از تصاویری از بدخلقی‌ها، بی‌حوصلگی‌ها و عصبانیت‌‌هایی که بعد از نماز و عبادت هم ادامه داشت ...

و امروز تصویر شما بعد از نماز ، در ذهن او، با تصویر شما قبل از نماز تفاوتی نمی‌کند!

✧ خانم جان، آقاجان ؛

فرزند شما باید ببیند که شما نماز نخوانده‌اید، بلکه آن را خورده‌اید، زیرا بعد از هر نماز آرام‌تر، نرم‌تر و مهربان‌تر شده‌اید...

✓ تا فرزندتان، آثار ملاقات شما با خدا را در رفتارتان نبیند و لمس نکند: نیاز به نماز را در خود احساس نخواهد کرد...

@ostad_shojae

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکی نمیخونه جز شوهرم که اول وقته

اینجا خودت باید دست بکار شی😂.

نه جدی من یه فامیل دارم یه دختر ۱۳ساله دارن بعد هرچی پیشش نماز خوندن روضه برگزار کردن هیچ اتفاقی درونش نیفتاد البته به لحاظ حجاب هیچکدوم حجاب نداشتن.

یمدت اومد خونه ما واقعا اخلاق من روش تاثیر گذاشت چون من اصلا اهل غیبت نبودم و تو کار هیچ کسی دخالت نمیکردم خیلی هم خوش اخلاق بودم باهاش.اینقد بهم توجه میکرد خودم تعجب میکردم مثلا اهنگ قط میکرد وقتی کسی نماز میخوند و خیلی تغییرات دیگه.

اینجا خودت باید دست بکار شی😂. نه جدی من یه فامیل دارم یه دختر ۱۳ساله دارن بعد هرچی پیشش نماز خوندن ...

زیاد علاقه ای ندارم ...از طرفی هم رأیی هستم دنبالش شاید برم ولی عشقیه

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
لینک میدی همش درباره نمازه؟؟؟؟

نههه راجب همه چیزه، شیوه همسرداری.چگونه زیستن،تربیت کودک.رفتار با مردم.عزت نفس.افکار..

گذاشتم که پایین همون حرف حساب نوشته استادشجاعی

ببین هیچ فایده ای نداره کلا بچه های این دوره زمونه باید خودشون کشش پیدا کنن وگرنه من و باباشون هر دو به وقت میخونیم و اونا اصلا سمتش نمیرن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
زیاد علاقه ای ندارم ...از طرفی هم رأیی هستم دنبالش شاید برم ولی عشقیه

یعنی چی هم رایی؟.

خب وقتی علاقه ای نداری که نمیخواد.

من اینو واسه والدین و افرادی گذاشتم که خودشون نمازخونن و دغدغه نماز دارن همش مینالن که چطور فرزندمون این شد یا خواهر برادرمون.

ولی یه چی بهت میگم تجربه شخصی خودمه 

من یه مشکل روحی داشتم که رو مخم بود ماهها.خب تو قرآن هم نوشته نماز بازدارنده از زشتیه.بعد من یروز اومدم خیلی با حوصله جوریکه آقای پناهیان گفتن نمازخوندم.اصلااا هم واسه حاجتی یا چیزی نخوندمش همینجوری اونروز خوندم.بعد که نمازم قط شد خواستم دعا کنم مشکل روحیم حل شه، میبینم اصلا اون مشکل دیگه آزارم نمیده برطرف شده.

ببین هیچ فایده ای نداره کلا بچه های این دوره زمونه باید خودشون کشش پیدا کنن وگرنه من و باباشون هر دو ...

قبول ندارم.چون سه تا از بچه های همین دورزمونه اطراف من هستن دهه هشتاد و نود.

ولی من وقتی نماز میخونم سه نفرشون همرام میخونن 

درصورتیکه پیش بقیه همچین رفتاری ندارن.