2777
2789

یجوریه که میزاری تو دهن نصف میشه ولب یکم صفته بزارمش دم نرم تر میشه یا نه چیکارش کنم نمیشه بازم آب بریزم رو کلش میخواستم خمیر نشه😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبترسم مث اون سری صفت بیارمش بزور بخورنش😭😂

ببین لای دو انگشتت برنج بکش اگر یک کوچولو سفته مشکل نداره اب و روغن بریزی اکی میشه 

اما اگر نصف بیشترش سفته میتونی بالا سرش وایسی دوباره ابکش کنی فقط مراقب باش له نشه

فعلا امضا ندارم

موقع دم دادن چک کن.  از الان هم ابکش کردی،  به نظرم بگذار یخچال چون یه وقت خدا نکرده ترش نشه. چون یکبار هم سرد میشه قطعا احتمال کال شدن اش بیشتر میشه.  یه کم بهش آب دست بده. یعنی موقع دم اب روی برنج بریز همه جاش بریز ولی مقدار کم. و روی برنج هم دستمال  پارچه ای تمیز با آب گرم مرطوب کن بگذار.