2777
2789
عنوان

عینک زن ها یک لحظه بیاین

1700 بازدید | 26 پست

میخوام عینک بگیرم.کاوچو خوبه یا فلزی؟ 

شیشه چی باشه.مارک عینک و اگه قیمت دارین بگین ممنون میشم😙

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

کاوچو مقام تر

کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنی‌نی‌سایت‌شاخ‌نشویم😐⁦✌🏻⁩کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاوچو مقام تر

امروز مارک miu miu دیدم خوشم امد کاچو بود ولی گفتم نکنه خوب نباشه

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

سرتو خم کنی نیفته قابش اندازه باشه 

روی دماغت اندازه باشه و خوب بشینه 

مرکز دیدش خوب باشه یعنی اینکه مثلا قاب عینک وسط دیدت نباشه! 

بهت بیاد 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
کائوچو خیلی بهتره البته اون یکیا رو امتحان نکردم ولی خب به نظرم سنگین تره 😁☘

منم فلزی داشتم قدیما شکست الان یکچیز مقاوم میخوام

من فلژی diorدارم شیشو بنفش زدم 😁

قیمت داری چنده الان

کاوچو سبک تر ..و  جنس عینک شیشه ای بخر یه حالت  هست انگار نانو میگن پلاستیک فشرده س از اون‌جنس نخر زود خط میندازه و یه حالت لک روش میافته

مارک ببشتر مربوط به قاب عینک میشه که مال من ربین سه سال پیش سیصد برام تمام شد.

سرتو خم کنی نیفته قابش اندازه باشه  روی دماغت اندازه باشه و خوب بشینه  مرکز دیدش خوب باش ...

مرکز دیدش  یعنی چطوری باشه🤔

ببین کدوم بهت میاد 

مثلا من قبلا فرم مشکی فلزی داشتم امسال که عینکم رو عوض کردم پوستم سفیده فرم طلایی فلزی گرفتم همه میگن خیلی بهت میاد

اصلا هم پز زیرپوستی نبود 😉😉😂😂😂

Azinammmmmm

من چون تجربه نداشتم عینک کائوچو خریدم اما اصلا مناسبم نبود و اذیت میشدم الان فلزی دارم خیلی بهتره 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        

عزیزم من همیشه شیشه هامو کره میگیرم 

قیمتش همون ۳۰۰ درمیاد 

اینجوری بهتره چون ببشتر آدم شماره چشمش تغییر میکنه 

منکه اینجوریم

فرم هم یه بار کائوچو گرفتم پشیمون کردم 

الان فلزی میزنم البته چند ضلعی 

اگه دوستم عکس میدم واست