2777
2789
عنوان

عینک زن ها یک لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 26 پست
کاوچو سبک تر ..و  جنس عینک شیشه ای بخر یه حالت  هست انگار نانو میگن پلاستیک فشرده س از اون ...

امروز تو بازارچه دیدم یک عینک فروشی بود ۱۷۰ بود miu miu بود از رنگشم خوشم امد .نمیدونم خوب بود یا نه فقط فریمش ۱۷۰ بود گفت بیرون ۳۵۰

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
ببین کدوم بهت میاد  مثلا من قبلا فرم مشکی فلزی داشتم امسال که عینکم رو عوض کردم پوستم سفیده فر ...

مهربون به منم قهو ه ای میاد .مشکی نه

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز تو بازارچه دیدم یک عینک فروشی بود ۱۷۰ بود miu miu بود از رنگشم خوشم امد .نمیدونم خوب بود یا نه ...

فریم بگیری برات شیشه میندازن

من خودم از تانکورا سنندج فریم‌گرفتم فعلن شیشه ننداختم

به مارکش توجه نکن بزن رو چشمات چند دقیقه بزارش ببین سبک یا سنگین بعد رو بینی کنار گوشت اذیت میکنه یا نه 

من چون تجربه نداشتم عینک کائوچو خریدم اما اصلا مناسبم نبود و اذیت میشدم الان فلزی دارم خیلی بهتره&nb ...

جدااا من ۱۸ سالگی فلزی داشتم ولی الان گفتم کاچو بحرم خیلیا میگن خوبه؟ دودل شدم

عزیزم من همیشه شیشه هامو کره میگیرم  قیمتش همون ۳۰۰ درمیاد  اینجوری بهتره چون ببشتر آدم ...

مرسی اگه میشه بفرستی ممنون میشم.یعنی کاچو نخرم .چرا کاچو بده

فریم بگیری برات شیشه میندازن من خودم از تانکورا سنندج فریم‌گرفتم فعلن شیشه ننداختم به مارکش توجه ن ...

اره منم میخوام یک فریم از جای ارزون بخرم بعد شیشه بندازم

چشاتو صورتت رو زشت نشون میده  نمدونم منکه اینجوری بودم  خالا از دوتا عینکام عکس میدم ببی ...

مرسی خودم خیلی قبل فلزی داشتم ولی آنقدر تعریف کاچو کردن گفتم کاوچو بخرم

مرسی خودم خیلی قبل فلزی داشتم ولی آنقدر تعریف کاچو کردن گفتم کاوچو بخرم

هر کار میکنم فرستاده نمیشع 

اما  شما برو تا بیرون عینک هارو ببین 

قبلا همه مستطیلی و اینجور مدلا بود 

الان مدل شش ضلعی و گرد و چن ضلعی اومده 

خیلی هم قشنگه 

من خودم چن ضلعی گرفتم که خیلی هم جلب توجه نکنه 

اما یکی قبلیم کائوچو نیم دایره بود 

خیلی خیلی بد بود 

اصلا به صورتم نمیومد

وعوصش این یکی هم میاد هم تو صورت بهتر میشینه

هر کار میکنم فرستاده نمیشع  اما  شما برو تا بیرون عینک هارو ببین  قبلا همه مستطیلی ...

اشکال نداره رفتم چند باری دیدم..به من مدل گربه ای میاد چون عینک آفتابی که دارمم همه میگن بهم میاد.جنس شیشه چی خوبه

اشکال نداره رفتم چند باری دیدم..به من مدل گربه ای میاد چون عینک آفتابی که دارمم همه میگن بهم میاد.جن ...

من شیشه رو همیشه کره میگیرم 

یه چیز مایین جنس معمولی و جنس خوبه 

اصلا خش نمیوفته 

این آخری کرفتم ۳۸۰  البته از ۲۰۰ داره تا ۵۰۰

من شیشه رو همیشه کره میگیرم  یه چیز مایین جنس معمولی و جنس خوبه  اصلا خش نمیوفته  ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی😙😙