2777
2789

امدم تاپیک رومنور کنم باحضورم 😄😄😄نمیشناسمش😝

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂

میخوای زایمان کنی برو بنت الهدی یا ام البنی یکی ازاین دوتا جای حرم میفته نمیدومم کدومن هزینش هم خوبه بیمارستان های دیگه چکاپ 50 ب بالا میگیرن اینا باز بهترن 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

زنگ بزن ازتو گوگل ببین هزینه زایمان چقدر میشه برامن هزینه نگرفتن😖😖

میخوای زایمان کنی برو بنت الهدی یا ام البنی یکی ازاین دوتا جای حرم میفته نمیدومم کدومن هزینش هم خوبه ...

ن عزیزم برا عفونت میخواستم برم پیشش

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
ن عزیزم برا عفونت میخواستم برم پیشش

اها سفکسین بخور عفونتت بره وچرک خوشکن🙋🙋🙋

ای خواهر کارم ازین چیزا گذشته یساله هزار تا دارو واژینال و خوراکی و...هنوز خوب نشدم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
پیش یه دکتر رفتم گف زخم داری میخواستم پیش ایشونم برم ببینم نظرشون چیه

چرک کرده ایا زخم چی داری اخه سفکسین بخور خیلی خوبه 

ای خواهر کارم ازین چیزا گذشته یساله هزار تا دارو واژینال و خوراکی و...هنوز خوب نشدم

با سشوار اون قسمت رو بگیر روزی نیم ساعت بزار خشک باشه

انشالله زود خوب بشی 

زخم با سونو معلوم میشه؟؟

ن با معاینه ساده دیده میشه میگن بضی دکترا قرمزی و التهاب رو اشتباهی زخم میبینن واسه همون خواستم پیش یه دکتر دیگه برم

با سشوار اون قسمت رو بگیر روزی نیم ساعت بزار خشک باشه   انشالله زود خوب بشی

اینجوری علاوه بر عفونت خشکی واژنم میاد سراغش.اونایی که عفونت دارن عمقی هستش باد سشوار درستش نمیکنه.فقط به خاطر سوزش و خشکی اوضاع رو وخیم تر میکنه.اون برای کسیه که سالمه

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.