2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 70 پست
اگ مشکلی نداری میگم اب سرکه روامتحان کن ایا خوبه

به خاطر عفونتم دچار خشکی واژن شدم تو سرکه بشینم پوست اون قسمت اذیتم نمیکنه؟؟؟سرکه چقد باید باشه؟

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دیگه اون مساله ی پیچیده ای نبوده خداروشکر.بیرون مرطوب نیست بهتر درمان میشه ولی محیط رحم هم مرطوبه ...

من ننیدونستم

ممنون

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
مرسی عزیزم

خواهش میکنم 💝

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
من سوزش دارم ترشحاتم زرده

تو اینترنت زدم مترونیدازول راه درمان عفونته من چن روزه میخورم سوزشم کم شده.

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
به خاطر عفونتم دچار خشکی واژن شدم تو سرکه بشینم پوست اون قسمت اذیتم نمیکنه؟؟؟سرکه چقد باید باشه؟

عزیزم سرکه میگن باکتری های خوب رو میکشه 

سرکه برا عفونت باکتریاییه اگه قارچ داری  نکن بدتر میشه

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

خشکی واژن نمیدونم اینو

فقط میدونم اگ چرک سفید یازرد هست یک لیوان سرکه تواب تشت بزار برو بشین 

عزیزم سرکه میگن باکتری های خوب رو میکشه  سرکه برا عفونت باکتریاییه اگه قارچ داری  نکن بدت ...

شنیده بودم از چننا خانومای اینجا میگفتن سرکه نابودمون کرده جوریکه پوست اونجا دچار خونریزی شده ولی چون اکثرا میگن بشین تو سرکه گفتم شاید نتیجه گرفتن

تو اینترنت زدم مترونیدازول راه درمان عفونته من چن روزه میخورم سوزشم کم شده.

انقد دارو خوردم تو این یسال چند روز خوب میشه دوباره سوزش میگیرم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
انقد دارو خوردم تو این یسال چند روز خوب میشه دوباره سوزش میگیرم

خب پس راه حل چیه.البته من ترشحات زرد رو نمیدونم از کی داشتم ولی سبزو تو دو دوره پریودم دارم.خیلی ترسیدم نکنه منم خیلی وقته دارم.

و اینکه قبل این دوماه نه سوزش نه خارش هیچی نداشتم

شنیده بودم از چننا خانومای اینجا میگفتن سرکه نابودمون کرده جوریکه پوست اونجا دچار خونریزی شده ولی چو ...

برو دکتر حتمااا عفونت خیلی بده  پی گیری نکنی زخم میشه تازه من پیگیری کردم وضعم اینه

من تشتو پر کردم ونشستم  والا  اون موقعه میخوارید اون قسمت😯 رفتم بهتر شد فقط سفکسین خیلی ب ...

خب خداروشکر مشکلتون برطرف شده