2777
2789
عنوان

ندا یاسی چ هنری داره که اینهمه فالور دارخ

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون کسخل بازی درمیاره و همه کاری میکنه و همه جور حرفی میزنه.اوایل کسی نمیشناختش کم کم شناخته شد.شما هم اینکارارو کنی شک نکن همونقدر فالوئر جذب میکنی.بعضیا بدنامی رو به گمنامی ترجیح میدن خلاصه

متاسفانه قشر الان ب جز بعضیا از بی ادبی و بی فرهنگی و سخنان ژاژ بیهوده لذت میبرن. فکر میکنن خیلی خوبه.. ما خودمون کسی رو بُت و بزرگ میکنیم..... در مورد ندا یاسی ذهنهای بسته و منفور  بزرگ و بُتش کردند... 

هرکی یه کار ممنوعه کنه طرفدار داره

مثل اون خانمی که بازی تاتنهام و لیورپول وسط بازی بدون لباس تو زمین بود و کلی فالوور جمع کرد

هرچی که بین منو اون بود  از جنس گنـــاه شــد  اون دنیاهم تبـــاه شد‌...

فقط باگوزیدن معروف شدواومدبالا ولی خوبیش اینه خوده‌واقعیشه ومثل خیلیا تواینستا خودشاخ‌پنداری نمیکنه و بگه من پولدار یا زیبام  بااینکه کانادازندگی میکنه شایدکسی دیگه بجاش بود افاده میومد

خدایا شکرت شکرت شکرت

خدا رو شکر از سال 2012 که اینستا امد من عضو شدم و هیچ ادم خزی و بی معنی و بلاگری رو فالو نکردم و پیگیر نبودم از وقتی هم دیدم هر بنی بشری اده اینستا اینستامو پاک کردم 

تنها بلاگر ایرانی که دنبال میکردم و لذت میبردم ازشون ایدا پوری نسب بود و نرگس کلباسی بود و بس 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی