2777
2789
عنوان

ندا یاسی چ هنری داره که اینهمه فالور دارخ

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 38 پست
فقط باگوزیدن معروف شدواومدبالا ولی خوبیش اینه خوده‌واقعیشه ومثل خیلیا تواینستا خودشاخ‌پنداری نمیکنه ...

وا دیگه چجوری بگه زیبام.ی وقتایی زل میزنه به گوشی میگه حواسم به زیباییم پرت میشه.بعدشم اصن نه خودش زیباست نه اینکه عمل میکنه بگیم با عمل حداقل زیباست.با پناهندگی و دوس پسر ۴۰ سال از خودت بزرگتر بری کانادا توو سگ دونی زندگی کنی افاده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امابااین وجود که هیچ هنری نداره وگوزوهست اما دل ادم‌واسش میسوزه خیلی تنهاوبی‌کسه تاحالاهیچ دوستی‌ام‌ ...

اره من فک میکنم اخلاقش خوب نیس کسی طرفش نمیاد

بی شعوره

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
بعد از دیدن مهراد جم که با دنیا رفت که کلا حالم بد شد حیف اون صدا تازه یه مظلومیت خاضیم تو چهر ه ی م ...

اره اون بنده خدا که انگارواسه خاطرترکیه رفتن بادنیاجورشد اما شانسم‌اورد ونونش توروغنه چون دنیاوضعش توپه خونه تواستانبول ولندن ام داره دیگه چی‌میخواد

خدایا شکرت شکرت شکرت
بعد اینکه مردم ایران فکر کردی دنبال فرهنگن یا هنر یا چی؟مثلا شبکه چهار خودمون شبکه فرهنگه😀کی نگا می ...

من و شوهرم خیلی دوستش داریم 

مثل برنانه های معرفت بینوایان که جدیدا میذاره و فوتون پایان ناباروری  زندگی پس از زندگی مسندهای که میذا ه و فیلم های سینمایش و....

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
من و شوهرم خیلی دوستش داریم  مثل برنانه های معرفت بینوایان که جدیدا میذاره و فوتون پایان نابار ...

ندیدم کدوم پیاممو ریپلای کردی فک کردم میگی ندا رو دوست دارید.آره منم میبینم منتهی دوستام میخندن😕

ندیدم کدوم پیاممو ریپلای کردی فک کردم میگی ندا رو دوست دارید.آره منم میبینم منتهی دوستام میخندن😕

ندا متنفرم نه شبکه 4 رو دوست دارم 

برام مهم نیست که بقیه چی فکر میکنن اگر دقت میکردن فکر میمردن وضع حال کشورمون این نبود

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی