2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین زن و مردی بعد طلاق کسی دیگه رو پیدانکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2915 بازدید | 132 پست
چی بگم. واقعا حرفی که الان برات مفید باشه ندارم. امیدوارم موفق باشی و دلت شاد بشه😘😘😘😘😘😘

برا ارامش و حال خوبم یه دعا کن .من میدونم توو اون زندگی با اخلاقیاتشپون و اخلاقم روزگارم همین بود مگه خونوادش کنسل میشدن ....ک نمیشه ،خونواده ادما مهمن .من متاسفانه سال عقدم رفت امد نداشتم ،پدرش با شوهرم یه سال کات بود و اون سال و زهرمون کرد ،پسرش به من پناه میاورد از اون مدر  ،الان اون پدر مسبب بدبختی ما شده و شوهرم نفهمید .

برا ارامش و حال خوبم یه دعا کن .من میدونم توو اون زندگی با اخلاقیاتشپون و اخلاقم روزگارم همین بود مگ ...

حتما عزیزم. ایشالا حال دلت اونقدر خوب بشه که به یاد این روزهای تلخ هم نیفتی😘😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چند نفر دیدم بخاطر خیانت زن جدا شدن.

دوباره برگشتن به هم زنه خیانتشو میکنه اما این بار خیلی با احتیاط

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اتفاقا شوهرم الان دنبال راهه که اگه راه برگشت باشه برگرده ولی من یه جوری باهاش صحبت کردم که عمرداره دیگه بهم پیام نده😁 تازه زنشم دوقلو حامله س شنیدم حاضره زنشم طلاق بده البته یه شایعاتی هس که باهم نمیسازن دارن جدا میشن

بستگی داره ولی کمتر دیدم که برگردن 

مردا زودتر ازدواج میکنن 

بعضیام بعد طلاق ازدواج بهتری داشتن

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
ادم یه چیزی رو که بالا اورده دیگه نمیخوره 

اااااااااااااااافریییین. حرف حساب جواب نداره. یعنی چی طرف بعد طلاق بره دور هاشو بزنه کسی به پستش نخوره بگه برگرد. عمرااااااا 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

آره یه آقا تو فامیل داریم برگشت سراغ خانمش ولی این بار با ابرو ریزی بزرگتر طلاق گرفتن لامصب از بعد طلاق بار دوم با چندین نفر ازدواج کرد شده فتحعلی شاه قاجار، هر روز داماد هست با هیچ کس هم دوست اجتماعی نیست، عقد میکنه، ابرو حیثیت برای فامیل نگذاشته

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من کلا محل کارم دختر نبود دختر همسایه رو دیدم.خوشم اومد.خواستگاری رفتم.رد کرد.گفتش که مطلقه هستی

آخی داداش منم به همین دلیل جواب رد میشنید😢

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
والا زن داداش و داداش من در استانه جدایی هستن .واسه خودش پیدا کرده دوست پسر عکسشم گذاشته زو پروفایلش ...

😲😲😲😱😱😱

چه دنیای کثیفی

چقدر وقیح

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
به شدت ازدواجیه😂😂😂

به خدا دوتای آخری رو همسر من خبر نداره کلی متلک به من میندازه اگر بفهمه که دیگه از مرد بودن خودش هم خجالت میکشه، همه این ازدواج ها برای سه چهار سال اخیر هست، با خانمش هفده سال زندگی کرد جدا شد دوباره یک سال زندگی کرد جدا شد، حالا تو سه سال لااقل هفت هشت بار عقد کردن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷