2777
2789

چقد سخته ک ندونی هدفت چیه

نمیدونم چجوری بعضیا قشنگ برنامه ریزی میکنن 

اهدافشون و مینویسن 

من اصن نمیدونم از خودم چی میخام 

سردرگمی خیلی بده واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور...

نمیدونم باید چیکار کنم با خودم...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بایدببینی به چی نیازداری توزندگی،من خودم شخصا رسیدن به درآمد وبدن سالم ولاغرشدن ومنظم شدن ونماز اول وقت هست فعلا

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که می‌کوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر

من سالها دنبالش بودم و فهمیدمش

هیچکس نیست که هدف داشته باشه یا ازش مطمئن باشه

تو انسانی نمیتونی یک هدف داشته باشی

هدف توی ۱۹ ساله با توی ۲۰ ساله متفاوته یکسال بین این دو سن وقت هست

ربات نیستی که ی برنامه بنویسی برای خودت و تا لحظه ای که پتانسیل داری روش کار کنی!هیچکس اینجوری نیست

اونایی که میبینی شوآف بیش نیستن و خودشونم بی هدفن صرفا دارن مسیر خودشون رو با زرق و برق دار کردن معنا دارتر میکنن

اینکه صبح روتین خاصی دارن و ادامه روز فعالیت خاصی رو انجام میدن برای اینه که فکر کنن آره دارن با هدف ادامه میدن

تنها کاری که باید بکنی اینه که بشینی توی هر سنی هستی!!!ببینی الان چی میخای!!!!انجامش بدی هروقت دوباره حس کردی به کارای دیگه ای کردن نیاز داری اونو باز براش فکر کنی!!!

پس تو سردرگم نیستی انسانی

ماهیت انسان هست

باید بسازی زندگیت رو 

نه که چیزی رو از اول داشته باشی باید پیداش کنی

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

من سالها دنبالش بودم و فهمیدمشهیچکس نیست که هدف داشته باشه یا ازش مطمئن باشهتو انسانی نمیتونی یک هدف ...

چجوری پیدا کنم 

همون پیدا کردنش هم سخته 

بعد از ی طرف حتی اگ بدونی هدفت هم چیه نمیدونی راه های رسیدن بهش چیه