2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین زن و مردی بعد طلاق کسی دیگه رو پیدانکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2915 بازدید | 132 پست

یکیو میشناسم بعد از طلاق دوباره باهم ازدواج کردن و دوباره بعد دو ۳ سال طلاق گرفتن..

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
فک کنم مردا اول پیدا میکنن بعد طلاق میدن😖

مثل شوهرمن اول پیدا کرد فردای طلاقمون عقدش کرد الان خودش مستقیم داره بهم میگه عین سگ پشیمونه واگه از طرف من مطمئن بشه حاضره زن حامله شو طلاق بده منم جوری باهاش صحبت کردم که تاعمر داره بهم پیام نده😁😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااااااااااااااافریییین. حرف حساب جواب نداره. یعنی چی طرف بعد طلاق بره دور هاشو بزنه کسی به پستش نخو ...

اخه دیگه میدونی اون طرف چه گوهیه دیگه از دستش بزور خلاص شدی دوباره بری باپای خودت به دام بیوفتی اگه من طلاق بگیرم توف هم طرف شوهرم پرت نمیکنم چه برسه به اینکه دوباره برگردم

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
برا ارامش و حال خوبم یه دعا کن .من میدونم توو اون زندگی با اخلاقیاتشپون و اخلاقم روزگارم همین بود مگ ...

همه ش میخاستم پیام بزارم خطا می‌شد به خونواده ش توهین های بد کردی ؟؟خوب سادگی به خرج دادی مردها در مقابل خونواده شون حداقل ده سال اول ضعیف هستن یعنی باید پسرشون پیرت کنه تا عاقل باشه و قدر زنشو بدونه خیلی کم هستن پسرهایی که از همون اول خیلی حامی خانوماشون هستن اونم پسرهای کم سن این مدلی هستن  به نظر من شوهرت عاشقت نیست و تموم کرده چیز تاپی هم نیست آنقدر خودتو سرزنش نکن اشتباهی هم اگه داشتی فقط این بوده که با قوم اظالمین در افتادی همین و شوهرت عرضه نداشته ازت دفاع کنه 

میدونی قهر اول از سر زورگویی و دهن بینیش بود ،خونواده ای ک با پنبه سرمو میبریدن و میگفتن دخالت نداری ...

عزیزم همیشه خاطرات قدرت زیادی دارن هم خوباش هم بداش،درست موقع خوشی یه خاطره تلخ همه خوشی رو از ادم میگیره و برعکس

ولی بنظرم شما الان احساسی داری فکر میکنی ،نمیگم بهش فکر نکن چون نمیشه، ولی جدی نگیر این احساسات رو،شما چند روزه جدا شدی،خوب سخته الان،میگن هرچقدر هم که یه زندگی بد باشه باز موقع جاری شدن صیغه طلاق طرفین دلشون میگیره و ناراحت میشن،با خودشون میگن شاید اگه بیشتر تلاش میکردم به اینحا نمیرسید

الان واسه زندگیت هیچ تصمیمی نگیر فقط تصمیمات شخصی بگیر مثل درس و کار و ...ان شالله روزای خوب درپیشه

من یکی از دوستام جدا شد،دوسال پروسه طلاقش طول کشید و دوسال بعدش با کسی دیگه ازدواج کرد که خداروشکر اوضاعشون خوبه و یه پسر دوساله الان دارن

پارامیس جان اینکه حال الانت اینه نشون میده اشتباه کردی😔 تو اولین اشتباهت این بود که وقتی هنوز تو ز ...

حرفت خیلی به دلم نشست بعضی خانوما تا ازدواج میکنن میخان شوهرشون و رویه زندگیشو و اخلاقشو همه چیشو ی شبه عوض کنن یا خونواده شوهرشونو ی ماهه آدم کنن غافل از اینکه هنوز خودشون برای شوهره پررنگ نیستن و منجر به اختلاف و طلاق میشه آدم ازدواج میکنه باید خیلی صبور باشه حداقل پنج سال حداکثر ده سال بعذش میتونه قوم اظلالمین رو حذف کنه